Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
hakanbjorkman

hakanbjorkman

Medlem
  • Plats Tyresö
  • Sysselsättning musiker Sveriges Radios Symfoniorkeser. Springer tre gånger i veckan, ca 30 km.
  • Registrerad 2008-10-31
  • Senast aktiv 2012-10-27
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen hakanbjorkman har skrivit i forumet.

1

Igår tankade jag över lite nya bilder från mobil, SAMSUNG s2, och efter allt var klart hade samtliga 11 000 bilder från tidigare år helt plötsligt lagt sig i macintosh HD under mappen "bilder" och "modified". Där finns allt (70,2 GB) men i iphoto finns endast 386 bilder från moibilen, Trots det rapporterar iphoto under info att det finns 70,2 GB upptaget utrymme där. Kan inte komma åt dem och vill på ett bra sätt få tips om hur jag kan återfå möjligheten att kolla på min 11 000 bilder från 2001 till 2012.

jag har givetvis gjort backup på extern hårddisk så kanske kan jag återställa datorn med hjälp av time machine. Har någon av er där ute erfarenhet av något av ovanstående?

Håkan

Kan någon varna eller uppmuntra till att göra en JB av en Ajfan. Köpt i mars 2008 i USA, blev svensk medborgare med 1.2, utvecklade till 2.1 som faktiskt tog en dag att fixa trots Pwn tool, Det blec en kombination av Itunes automatiska uppdaering med lite hjälp av Pwn tool och boot leg och allt vad det heter. Funkar klockrent men nu kan man inte ta hem någon app från appstore eftersom de flesta är till för 3.0.

Såg i tidnngshylla att magasinet Iphone Life hade någon artikel om detta, alltså 2G till 3.0.

Vet någon något och kan tipsa?

När man synkar med Itunes och frågan kommer upp, "vill du hämta och installera en senare version?" ska man våga eller blir det sykbryt i telefonen då?

Ska tlll New York i augusti. Undrar om man kan köpa 58 stycken och ge bort till vänner på 99.se?? Den kanske kan jailbreakas om någon månad,,,:cool:

Har en vidokamera, JVC GR-DX 55, som jag inte ännu kopplat till dator för att föra över filmer från DV band till iDVD-08 programmet. Nu är det så att Leopard 10.5.6 är för ny enigt den CD rom jag lade i. Min förhoppning om att det skulle funka direkt gick inte alltså. Har googlat om det finns öppna program att ladda ned. Ej hittat något.

Funkar det om man köper en firewirekabel? Eller måste det till program för själva anslutbarheten? Vet någon? Julen 2005 känns avlägsen men man vill ju kunna se filmerna på DVD och fet-LCD...

HB

Som jag skrev tidigare idag är problemet Cydia i mitt fall, tror jag. Måste Cydia göra uppdating? Kan inte Botneuter funka korrekt annars? Har startat om ett par gånger och då kan jag vissa gånger själ sätta Neuter och Unlock på ON och FakeBlank på OFF men efter en omstart hittar inte telefonen GSM-nät. Har checkat med annan mobil och kortet är korrekt.

Är det någon inställning jag missat? Har ålat igenom Settings fram och tillbaka. Ingen skillnad.

Snart är den till salu för ca 3 700...
HB:'(

Har en 2G med nyigen Quick Pwn-ad 2.2 version. Allt är återställt som innan via Itunes 8. Nätvek hemma hittats, hur snabb som helst, allt finns som innan. MEN - Cydia och bootneuter snackar inte med varandra. Cydia säger "downloading release, packages." Uppdaterar inte alltså. Startar inte heller om några gånger som guiden säger den ska göra. Har provat att starta om telefon. Avinstallerat Bootneuter och installerat på nytt. har även återställt allt från scratch. Funkar lika bra med quickpwn alla gånger. Men alltså No Service på telefonen.

Bootneuter visar 3.9, OFF på både Neter och Unlock och ON på Fakeblank. Meddelar att jag måste Neuter to Unlock.

Blir lite arg ibland men oftast bara en suck....:tveksam:

Hej

Har en 2G med nyss uppdaterad 2.2 version. Katten är grön och glad och Cydia gör sitt utom att söka nya uppdateringar i programmet. Bootneuter har ju 2.1 och avslutar med OFF på Neuter. Däremot ett ON på Fakeblank och OFF på Unlock. Finns det lösning? Finns en Bootneuter 2.2?

HB

1