Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Sofiaflickan

Sofiaflickan

Medlem
  • Plats Borås
  • Sysselsättning Gillar MAC! Dess design o funktion men kan egentligen inte något djup om den... Musik o cykling är andra ting jag jobbar med och gillar!
  • Registrerad 2009-01-02
  • Senast aktiv 2013-02-19
  • Antal inlägg 60

Foruminlägg

De senaste inläggen Sofiaflickan har skrivit i forumet.

(Det otäckaste nu är när jag skickar e-post. Det schwichande ljudet går som ett flygplan genom rummet )

DET FUNKAR!!!!!!!!!! Vet inte "varför" men det funkar!!!! Tack för support!!

Tack för all hjälp!! Kanske någon annan vet mer?!

Okej, nu blev det nog inte rätt. Vad exakt är det jag ska hämta ner. Nu fick jag ner en kontrollpanel, men den har jag ingen nytta av utan själva programmet?!

ESI - Download

Där kan jag ju välja flera saker.

Tack! Ska testa! återkommer!

Gammal dator.... OX 10.4.11

TACK! Det står att det bara är control panel för Mac OX. Är det det jag ska ha?!

Var hämtar jag nedladdning för QuataFire till datorn. Hade det på min gamla men hittar inte skivan så tänkte hämta det från nätet.

Jag har ett ljudkort (tror jag väl det heter) som alltså är en liten låda bredvid datorn och som sen är kopplade till högtalare via ett litet mixerbord. Var tänkt som komplement till musikdata-grejset. Men som sagt, nu måste programmet in i datorn igen. Eller är jag fel ute?!

Mvh Sofia

Så man ska skapa som ett "lokalt nätverk"?

Annars förstår jag inte helt inte helt än, för om jag nu inte har något lösenord o kan gå in från min andra dator så borde ju andra också kunna se namnet på datorn o gå in. (om jag har lösenord kan jag förstå hur det fungerar)

Det är mobilt bredband, en såndär mojäng man sätter in i datorn.
Men om jag ställer in så min andra dator kan använda den, då borde ju andra runt om under samma tid också kunna använda det. O då är det frågan om det sa vara ngn mer lösenord..

//Sf

Jag har under hösten innan jag skaffade mobilt bredbad kunnat surfa på en okänds grannes. :">Det var ju inte så bra eg, så jag skaffade eget tillslut. Behövde först inte skriva lösenord till hans mb men en dag var det spärrat.
Nu undrar jag om någon kan surfa på mitt utan att jag märkt det?
När jag går in på mitt md måste jag skriva in koden jag fick från Telia men har inget lösenord på datorn så när den rutan kommer upp behöver jag bara klicka ok.

Jag provade att sätta på ariport för att kunna surfa samtidigit på min andra dator o lyckades tillslut med det. Med den andra datorn behövde jag inte något lösenord. Men om jag gör så igen borde det ju betyda att grannar också kan komma in?! Finns det i så fall något sätt att bara få de som jag vill att surfa på mitt md?

/Sofiaflicka

Igen som läst mina tidigare inlägg blir väl förvånade om jag säger att även min Word kraschar. Detta på den nyagamla datorn jag fått i jobbet. Verkar ha ett gammalt word program; 1983-2001 står det på "Om word" sidan. Kanske inte säger ngt, men jag undrar om man gratis kan uppdatera till nyare word?
//nybörjare

Inte vad jag vet. har inte satt in något extra minne. bara fått datorn som var tömd o ominstallerad vad jag förstod. ska ta ett snack m data-nissen.

Oh, vilken ära (eller är det kanske inte det) att min dator diskuteras i trådar jag inte känner till. Tack för tipsen. Grejen är ju att jag har 2 datorer o den gamla är den som krånglar mest o den ska jag ju bli av med snart, fast det är intressant att se vad det kan vara för problem eftersom jag kanske kan få den om jag vill. Den nyare datorn är den med Kernel Panic. Ska ta ett snack med ansvarige så kanske jag kan få en tredje dator istället....