Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
marcus-k

marcus-k

Medlem
  • Plats Ludvika
  • Registrerad 2009-05-23
  • Senast aktiv 2012-09-30
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen marcus-k har skrivit i forumet.

1

"du behöver inte vara någon elektriker för att klara av det."
Vad synd, för jag är snart utbildad elektriker

Förhoppningsvis klarar jag av det. Har dock inte pengar just nu men får se om jag beställer senare. Gäller rabattkoden längre fram också?

Ursprungligen av Tobias Schelin:

Återställning har du ju uteslutit eftersom du har gjort det några gånger. Så rent spontant så känns det som att detta kan vara ett hårdvarufel som är relaterat till att du var inne i den och pillade runt.

Om du inte kan se några skador på kablar eller kontakter så tror jag att det inte finns annat att göra än att lämna in den. Men du kommer ju så klart få betala förundersökning samt eventuell reparation på egen hand. Och det lär nog, tyvärr, bli billigare för dig att då köpa en ny iPhone 4 än att betala eventuella auktoriserade reparationer eftersom Apple normalt sett inte tillhandahåller reservdelar i sig.

Det jag inte förstår dock är att det alltid är rätt färger i vissa appar, är inte det lite konstigt om det är ett hårdvarufel? För i t.ex. Safari ser bilden normal ut, utom möjligtvis att den verkar lite ovanligt ljus.

Nu märkte jag också att färgerna blir helt normala i ett par få apps, t.ex. i safari och förhandsvisningarna i "Bilder".

Jag har återställt några gånger men det verkar inte hjälpa.

Någon som vet? Eller känner någon till det billigaste stället att få den felsökt / reparerad på?

Inte helt säker på att detta är rätt ställe att posta detta på, men i alla fall:

Hej, Jag har öppnat upp min iPhone 3G för att rengöra den lite på damm inuti den, och nu när jag satt ihop den igen så visar skärmen allt med väldigt konstiga färger, ser nästan ut som om det är i negativ.

Jag var väldigt försiktig när jag plockade ner den samt satte ihop den, men tror att något hänt med antingen skärmen, kabeln från skärmen eller där den ansluts till logicborden. Jag har försökt att ta lös kabeln från skärmen flera gånger, men får fortfarande samma resultat. Allt fungerar bra förutom att färgerna är konstiga.

Här är några bilder på hur det ser ut:

http://imageshack.us/photo/my-images/638/imag0815p.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/14/imag0818j.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/402/imag0823u.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/685/imag0832.jpg/

Är det någon som vet vad som är fel? Eller hur jag kan ta reda på vad som hänt? Jag är ganska säker på att kontakten till skärmen är rätt ikopplad, och både den samt uttaget på logicboarden ser hel ut.

ja jag har återställt den och det funkar inte, men internet med kabel till den funkar, och WLAN lampan lyser

ingen som vet vad som är fel?

Ursprungligen av ecth:

Har du prövat att söka på ditt nätverk ? Man kan ju välja "annat nätverk" eller något sådant när man letar efter nätverk. Pröva att skriv in namnet på ditt nätverk och se om det funkar.

kolla på filmen, det funkar inte heller

nu har jag prövat andra nätverk, jag kan surfa problemfritt, även på en likadan router som jag har. är det min router som det är fel på?

Jag har en zyxel p-320W router och min ipod touch hittar inte det trådlösa nätverket.
video:
http://www.mediafire.com/download.php?fdgdnzzjj3x
http://rapidshare.com/files/236810978/V24-05-09_21.21.wmv.html

jag har testat att återställa min ipod touch och min router, ipoden har inte kunnat hitta mitt wifi sen jag köpte den, men jag hittar andra nätverk, men jag har inte kollat om jag kan använda nåt annat nätverk. jag har kvar garanti på ipoden om jag måste byta in den eller något. Snälla hjälp!

Om jag måste köpa en annan router, vilken är bäst och kostar under 800kr?

1