Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
parlophone

parlophone

Medlem
  • Plats Uddevalla
  • Registrerad 2009-07-05
  • Senast aktiv 2009-10-13
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen parlophone har skrivit i forumet.

1

Jo det kanske är det bästa ändå, jag hade ett par lurar som var väldigt bra på att stänga ute ljud (tyvärr blev de stulna) men det var det enda de var bra på ljudet var aldeles för dåligt för de 700 jag betalade för dem

Jag hatar snäckor för jag bara pajar dem hela tiden, elelr får sand i dem när jag ligger på stranden och då blir ljudet brusigt. Men jag har aldrig prövat in ear. Tänkte att jag skulle åka in till stan imorrn och kika runt lite, för internet gör mig vilsen.

Försöker hitta de perfekta hörlurarana men det går sådär eftersom jag förstår ungefär var tredje ord som jag läser och det verkar finnas hur mycket som helst att välja på.

Jag har kommit fram till att det som är viktigast för mig är att de är ljudisolerande, hatar när folk kommer in och stör i min egna musikvärld. Jag vill ha bra och klar ljudkvalite, basen är inte det viktigaste, utan istället att det känns verkligt som att jag står mitt i musiken.

Priset är självklart en såndär tråkig grej och jag tror inte jag kan betala mer än 800 för dem, vilket gör allt så mycket krångligare

Jag vill ha slutna större hörlurar istället för snäckor och inear.

Vill inte se ut hur som helst när jag går på gatan så enkla och svarta. Jag tycker de klassiska DJ-modellerna (tänk Sony DJ) är snyggast.

Har hittat några som verkar intressanta, Sennheiser HD 218, Sennheiser HD 228 och AKG K 518 DJ. Någon som har prövat dessa lurar, positivt? Negativt?

Vilka lurar kan ni rekommendera?

1