Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
roberthedlund

roberthedlund

Medlem
  • Plats Sundsvall
  • Registrerad 2009-10-15
  • Senast aktiv 2011-11-01
  • Antal inlägg 16

Foruminlägg

De senaste inläggen roberthedlund har skrivit i forumet.

Brandylf:

Jag tror han använder dessa ikoner:
Gill Sans Text Dock Icons by ~arcticTransfuse on deviantART

Sedan använder han ett transparent dock tema

Har löst problemet nu, det går tydligen inte att dra .icns eller .png under "Visa Info" längre utan man måste använda sig utav snabbknapparna.

Har dock inte fått till Finder ännu, har bytt på Dock.app och i Contents och /System/Library/CoreServices/Dock.app/Contents/Resources/finder.png utan resultat. Den ändrar utseendet på ikonen förutom nere vid Docken.

Senast redigerat 2011-05-19 21:39

Hej Sundbom!

Har även testat det med efter att ha Googlat, tyvärr så får jag samma resultat "vitt-dokument". Skulle vara roligt om någon av skulle kunna testa och se om det funkar för er.

3 Ikoner som inte är på rätt plats, men tycker dom passar bra in ändå.

Senast redigerat 2011-05-20 15:16

Hej Capeman!
Har försökt med detta också, men ikonen blir bara en "vitbild" har även testat starta om datorn ett flertal gånger. Det är konstigt att jag lyckas ändra alla andra ikoner förutom Finder och Mappar.

Hej!
Är det någon av er som vet hur jag byter ikoner på Finder samt Mappar i Snow Leopard? Har försökt använda mig utav programmet Candybar och har bara lyckats ändra Program Ikoner.

MVH
Robert

Jag skulle ha valt Wordpress om jag vore dig, enkelt för allt och alla. Mycket till Concrete5 kostar pengar och då tänker jag främst på addons och teman. Wordpress har större utbud av både teman och addons, dessutom lätt att underhålla.

MacKeeper är ju att rekommendera, massa nyttiga verktyg medföljer.
MacKeeper Official Website

Tips!

Grooveshark har större utbud än Spotify, och skulle någon låt inte finnas med så kan du ladda upp den till Grooveshark.

Har varit Prem Spotify-kund förut men inte längre då jag tycker Grooveshark är bra mycket bättre.

Får hoppas att Opera väljer att släppa deras webbläsare via Cydia!

Hoppas att dom fixar till så att man kan vara online på Skype fast man har stängt ner Applikationen och meddelar via Push.

Citat:

Myrslok: * Kunna ladda ner appar från app store från andra länder än de svensktillgängliga

Ja det kan du ju göra via Installous..

Sedan ni alla andra som säger att ni bara haft problem då ni har Jailbreakat era telefoner förstår jag inte. Jag har haft min iPhone 2G, 3G och nu 3GS alltid jailbreakad och har aldrig haft något strul överhuvudtaget. Det är väl många av er som är okunniga och installerar bara massa skit så telefonen fuckar upp sig vad vet jag.. Men väldigt konstigt är det ju iaf.

En telefon från 2000 talet borde tex ha en fungerande Bluetooth, det är ju ett skämt att inte Apple har fixat det. Bara det är en stor anledning till att man väljer att jailbreaka sin iPhone. Testade här om dagen programmet "WhoIsCalling" beta som gjorts av en kille som hänger på iphoneinfo.se - helt suveränt att man kan se vilken som ringer om man inte känner igen numret. Men hallå? Något sådant kommer vi aldrig få se till iPhone utan Jailbreak då Apple inte tillåter det. Det är nu 2010 och samma typ av program hat funnits/finns på gamla nokia, ericsson telefoner... Symbian, Android mm men Apple tillåter inte detta.

Sedan så är det ju också så att man får tillgång till så mycket fräschare och bättre applikationer än vad apple någonsin kommer att tillåta till er vanliga iPhone användare. Fortsätter Apple i denna stil framöver så kommer Android att ta över marknaden ganska snart helt utan problem.

Senast redigerat 2010-02-09 14:15

Det är bara för dig att uppdatera till 3.1.3 via iTunes och sedan kör du redsn0w och väljer 3.1.2 FW filen. Har själv gjort det med min iPhone 3G så det funkar utan problem.

Senast redigerat 2010-02-09 13:03