Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
LoffeKoffe

LoffeKoffe

Medlem
  • Plats Lidköping
  • Registrerad 2010-08-22
  • Senast aktiv 2011-11-07
  • Antal inlägg 33

Foruminlägg

De senaste inläggen LoffeKoffe har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Användarnam:

Får något meddelande när telefonen pluggas in och itunes vill uppdatera med nån operatörsinställningar och undrar om ni andra som beställt och fått era telefoner fått liknande meddelande och hur ni i så fall valt att göra.

Klickar jag på knappen "jag vill veta mer" kommer jag till denna sida Om uppdatering av operatörsinställningar i iTunes där det bland annat står

Kan man uppdatera telefonen med det här eller kan det bli något skit med telefonen o man helst bör låta bli? Bäst man frågar så det inte blir nåt skit sen.

Har du jailbreak ska du vänta ett tag Annars är det bara att köra.

Ursprungligen av Xizi:

Jag beställde Iphone 4 den 25:e augusti och den skulle vara hos Borderlinx den 17:e september. Dock verkar det som att Apple har skickat den tidigare, den ankom till Borderlinx idag, hela 10 dagar tidigare. Brukar Apple vara så här snabba? Någon vid namn West hade skrivit under paktetet. Hur lång tid tror ni det tar innan Borderlinx registrerat paketet?

Vafan?! Jag beställde den 22a och den skulle skickas den 13de. Varför skickar dom inte min före din ? Men grattis, antar jag

Ursprungligen av SweKew:

Beställde en iPhone 4 16GB den 21 Augusti och har nu fått "Estimated Shipping: 13 Sep, 2010, Estimated Delivery: 15 Sep, 2010"

Borderlinx borde alltså ha iPhonen den 15onde, jag kommer då få ett mail av dom va? Sedan betalar jag frakten och det är bara att vänta på att dom plingar på dörren sen eller är det några andra steg kvar?

Har samma leveransinfo som dig, och vad jag förstått är det bara att pröjsa frakten och sen blir det en ännu längre väntan...

Måste passa på att tacka för att denna tråden finns! Hade det inte varit för den hade jag inte suttit och bitit naglarna av mig av väntan på en olåst iphone 4!