Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
g0tr00t

g0tr00t

Medlem
  • Plats Gnarp
  • Registrerad 2012-01-17
  • Senast aktiv 2012-12-25
  • Antal inlägg 169

Foruminlägg

De senaste inläggen g0tr00t har skrivit i forumet.

Kan bara rekommendera boken Svenska hackare, om jag så äcklas över att använda detta ord...

Kör själv i7 2.3 med 16 GB och är sjukt nöjd med den... Enda jag saknar i den just nu är en SSD som kommer inhandlas inom kort! ;D

Ursprungligen av Jerreberre:

Har inte löst mitt problem med Wifi..

Vad har du för problem då?

Ursprungligen av lappen71:

Varför berättar du inte att du använder en beta?

Därför att det är helt oväsentligt om det är beta eller 6.0.1, då detta även händer på 6.0.1!

Titt som tätt så händer det att min iPhone 5:a där jag har Telia som operatör tappar all mottagning i cykler, först försvinner 3G, sen försvinner Telia för att sen så försvinner stapeln. Sen kommer de tillbaka i motsatt ordning, stapeln först, sen Telia för att sist 3G komma tillbaka.

Känns mera som att det ligger i Telefonen och inte hos Telia som ändå har sämst mottagning då man tappar från 3G till EDGE bara genom att stoppa mobilen i fickan...

Ursprungligen av mjewl:

samma för mig. detta var väl bara en tidsfråga för min del iallafall. har krånglat av och till i ca 2 månader nu..
och inte bryr de sig heller. ringer man och frågar säger de "vi kan inte se att det är några störningar i ditt område"

och säger man att man vill ha ersättning/avdrag på fakturan för 2 månaders krångel då man inte kunnat använda mobilen för att ringa och skicka sms så säger de att de inte kan göra det..

så det är tacken för att man har varit kund i flera år, krånglar det så får man ändå betala fullt..

själv sitter jag och kollar upp andra leverantörer nu och skriver ett fint reklamationsbrev för att säga upp mitt abbonemang.

Gjorde min felanmälan för över 2 år sedan, har krävt ersättning på mitt abonnemang sen dess då jag knappt kan använda mitt abonnemang. Men tror du de ger med sig? NIX, så man får glatt pynta dessa slantar varje månad trots att du bara kan använda tjänsten deras på halvtid...

Ursprungligen av grenhall:

Gör du en redirect inom den domänen där du utför arbete nu? För i sådana fall så blockerar du ju alla utom dig själv även till CSS/JS-filerna.

Har testat med en 301:a också:

Redirect 301 / /working/progress.html

Precis som de ska vara om jag tittar på denna text:
# Dirigera om en sida helt och hållet Redirect 301 / trs | En till WordPress-webbplats

Men det som händer då är att jag får upp detta istället:

http://www.cracker.se/working/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.htmlworking/progress.html
Senast redigerat 2012-12-08 11:38
Ursprungligen av frazze:

Men ATV är ju fläktlös och därmed ljudlös?

Om nu hans son somnar för sent pga en ljudlös dator, så borde han nog snarare döda nätverket så att det inte går att se på TV och därmed så är problemet löst kan man ju tycka...

Ursprungligen av suddgummi:

Varför gör du inte en redirect istället?
Redirect /sökväg/till/gammal/sida http://ny.adress.till/ny/sida

Kanske med en 302 (temporär redirect):
Redirect 302 /sökväg/till/gammal/sida http://ny.adress.till/ny/sida

Sökte bara reda på Google efter .htaccess redirect och hamnade på just detta dokument för att tillåta endast mitt IP och skicka alla andra vidare till en annan sida. Det fungerar ju, men CSS och JS-filerna laddas som sagt inte via denna redirect. Har gått igenom både HTML-koden och CSS-koden nu och pekat ut exakt vart filerna ligger, men likt förbannat så laddas inte sakerna.

Ursprungligen av keptang:

allow from xx.xx.xx.xx ?
Du blockar ju alla utom dig själv.

Jag tillåter ju endast mig själv att ansluta till den faktiska webbplatsen för att göra underhållet i fred, medan jag skickar alla andra besökare vidare till den hemsida jag pekat ut. Problemet är att hemsidan som jag pekat om till fungerar perfekt att surfa till vanligt, men inte då jag går via annat IP och blir redirektad, då skippas CSS och JS-filerna helt.

Har även prövat med att skriva om i html-koden så att den pekar ut exakt vart filerna ligger utan att lyckas, kanske ska pröva i CSS-filerna med, vilket jag ännu inte gjort.

Ursprungligen av grenhall:

Fantastiskt. Tur att dom någonsin korr-läser sina reklamblad.

Inte relevant till ämnet i sig kanske men personligen tror jag MediaMarkt hade 10-dubblat sin omsättning om dom tagit bort sin vansinnigt okunniga OCH otrevliga personal. Självscanning kanske?

Du har så rätt så rätt... Har nu väntat i snart 3 år på att MM i Sundsvall ska besvara mitt mail som jag skickade till dem, samt så är jag lite brydd när en personal där i Sundsvall undrade om Linux var ett spel O_o. Säger ju ganska mycket om kompetensen hos dess personal...

Sent svar, men testat någon utav de som säljer online?

Då jag ska göra ett gigantiskt underhåll på en utav mina domäner, så har jag redirectat mina besökare till en temporär hemsida via .htaccess som ser ut såhär:

ErrorDocument 403 /working/progress.html
order deny,allow
deny from all
allow from XX.XX.XX.XX

När jag surfar direkt till http://www.mindomän.se/working/progress.html så ser allt bra ut. Men då jag testat via ett annat IP så laddas bara texten och allt annat uteblir.

Allt som behövs för att det ska fungera finns där, men är rätt ringrostig när det kommer till detta igen.

Tips mottages vänligt...

Det märks att man är lite väl slutkörd efter jobbveckan... Tog och kollade upp hur många avsnitt det var på skivan: 2 avsnitt visade det sig att det var!

Så det är ju bara att plocka ut de två filer som är tillräckligt stora.