Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
g0tr00t

g0tr00t

Medlem
  • Plats Gnarp
  • Registrerad 2012-01-17
  • Senast aktiv 2012-12-25
  • Antal inlägg 169

Foruminlägg

De senaste inläggen g0tr00t har skrivit i forumet.

Plockade bort min iPhone 5:a från laddning vid 100% för 3 timmar sen. 30 minuters användning med slösurf och annat, standby på 2 timmar och 28 minuter ger en förbrukning på 5%.

Då får jag påpeka att jag även kör iOS 6.1 beta 2 som är ofantligt mycket snällare mot batteriet än tidigare versioner av iOS!

Ursprungligen av adress@mac:

Har det något att göra med vilka av dessa som finns i din telefonbok ? På något sätt måste ju telefonen känna av att det finns möjlighet för mottagaren att ta emot iMessage.

Njaa, väljer jag att gå via Photos och skicka en bild som MMS så blir knappen blå och kontakten blå. Däremot, om jag väljer att skicka MMS i ett redan skickat SMS, så blir det grönt! Så det är här vi har buggen/diffen på färgerna. :S

Ursprungligen av westerlu77:

Förutom att det drar mer batteri igen för mej så funkar det bra. Ingen LTE för mej som sagt. Ringde till Tele2 för att höra mej som vanligt så får man inga svar på någonting.. Antar att det är säkert på gång men efter nyår då.
En annan grej som jag har retat mej på är att det laggar pyttelite när man skriver på tangentbordet o detta gör att man skriver en hel del mer fel än förr.

Kan kanske bero på att LTE fungerar felfritt nere i Danmark som det skrivits om här tidigare, då Danskarna kör på rätt nät, mot för här i Sverige på ett nät som just nu inte används.

Har precis uppgraderat mig med en iPhone 5, så håller på och slänger in 6.1 beta 2, då 6.0.1 slukar batteri. Beta 2:an som jag skrev tidigare var oerhört snäll med batteriet på min iPhone 4S! ;D

Du är nog så illa tvungen att använda Telias egna skitprodukter då du har ett trippleplay nät, alltså telefon, TV och Internet!
En sökning på Telia Thomson Fiber på nätet ger oss första träffen till Telias egna hemsida: Bredband via fiber - Support - Privat - Telia.se.

Du kommer bli tvingad att köra deras skitprodukt TG 789, så jag önskar dig bara lycka till!

Ursprungligen av barbapappa_86:

Ska gå. Iom iOS 6 så behöver man inte ange lösen vid uppdatering av appar.

Och iom 6.1 så måste du återigen skriva in ditt lösenord vid minsta lilla uppdatering / installering... Hoppas dock detta bara är en bugg som försvinner, eller så har det återinfört att man måste ange lösenordet hela tiden. Gud vad jag saknar tiden då man slapp skriva in det hela tiden!

Tack för att man fick sig ett gott skratt i och med denna tråd...

Men du kan vara hur lugn som helst grabben! Det är en bugg i iOS som gör att du kan ha 1-2 anslutningar per enhet som är ansluten, så någon sniffande granne har du då inte.

HAHAHA!

Däremot så har en ny bugg däremot uppdagats som är buggrapporterad nu...

Är telefonen ansluten till datorn så kan den tappa ljudstyrkan på väsentliga signaler så som SMS, mail och annat fast bibehålla styrkan på vanliga ringsignaler ibland. Trots att den nästan är på högsta så hör man inte ljudet ett piss...

Har en Canon Canoscan 8800F som jag köpte på den goda tiden då jag enbart körde Linux och behövde en som fungerade under Linux. Nu då jag kör OS X så fungerar den ju lika tillfredsställande, eller nåja, nästan i alla fall...

Väljer jag att jag vill scanna svartvitt så hänger sig programmet helt och kopplar sedan bort min scanner från systemet. Får plugga ur och i igen för att hitta scannern igen.

Något som har nå tips?

Xerfas, ska inte vara några problem då den auktoriserar telefonen via Apples servrar.

Märker av att beta 2:an har blivit mycket snällare mot batteriet än vad beta 1:an var. 1:an slukade batteriet utan att man ens gjorde något, så på 1 timma hade den kunnat blåst 10-20%. Hade telefonen kopplad mot extern radio i minusgrader nu i helgen och var ute och jobbade i ett par timmar, 10% tror jag det gick under dessa timmar då den spelade musik hela tiden.

Har även förlorat mina buggar som jag hade från iOS 6 och sen senare i iOS 6.0.1.

Tänk om du Matsaki hade kunnat kläcka ur dig det tidigare att din enhet var JB, så hade vi sluppit en massa.

Ursprungligen av The Real Viking:

Har du, g0tr00t, skickat felrapport till Apple? Om inte, skicka med bilderna du visade i denna tråd + kenjons test resultat om att buggen verkar triggas in beroende på från vilken telefon meddelandet skickas och till vilken telefon…

Fyllde i en den 30 september redan så ska uppdatera med bilderna nu...

Ursprungligen av Mija:

Varför det? Du som har så mycket problem redan som det är, borde väl inte lägga in en beta och få mer problem.

Jag är utvecklare och har konto, så varför inte testa då för?

Senast redigerat 2012-11-26 09:13

Tja, snor man texter som andra översatt och raderar bort den rätta översättaren som Undertexter.se gör med de flesta utav texterna som laddas upp där så är man dömd att gå under!

Ursprungligen av The Real Viking:

När iMessage är avstängt så skall man kunna skilja på MMS och SMS.

Men då kunde Apple lika gärna ha lagt en färg till oavsett om iMessage är på eller av t.ex.:
Blå = iMessage
Grön = SMS
Röd = MMS

Varför inte som förr, GRÖN för SMS och MMS som det var då?