Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Robin Lindgren
  • Plats Norrtälje, Sweden
  • Sysselsättning http://www.stockholmbeatconnection.comhttp://soundcloud.com/robob
  • Registrerad 2012-06-19
  • Senast aktiv 2012-06-24
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen Robin Lindgren har skrivit i forumet.

1

Nää, redan skickat in datorn men fick nobben på garanti-jobb pga fukten..

Jag har precis samma problem med min, en halvår gammal mbp 13".. Jag ser på skärmen om jag lyser med ficklampa också, har även öppnat datorn tillsammans med en kunnig vän och vi hittade en påväxt på logik-kortet pga fukt, jävligt surt då jag inte har spillt eller något liknande på datorn!
Någon som kan rekommendera hur jag bör göra nu? Antar att jag behöver byta ut hela kortet, hur lätt är det att få tag på ett att byta själv? Och vad kostar dessa isf? Har även sett några som uppger att de kan reparera kortet på "chip-nivå" eller liknande, känns ju väldigt avancerat detta?

Tack

Hejsan, det är så att skärmen på min 13" MBP (early 2011) slutade fungera.. Allt fungerar som vanligt annars, kan koppla in i andra skärmar etc.
Jag ringde Apple, de kom fram till att det är hårdvarufel och det skulle gå på garantin, de ber mig lämna in datorn hos Digtal Inn i Täby centrum, vilket jag gjorde i torsdags.. Idag ringer de upp och säger att moderkortet är fuktskadat och att garantin inte gäller, han säger att det kostar mer att fixa än vad datorn kostar ny, och att han vill ha 850kr för ett exakt kostnadsförslag vilket skulle ta honom 2 timmar (bullshit, han visste ju redan).

Det jag nu undrar är, om nu moderkortet är fuktskadat, borde inte datorn vara total-död?
Datorn har inte varit med om någon olycka eller så, när jag påpekade detta sa han helt plötsligt att det var sand i datorn också, vilket känns rätt sjukt..

Kan det vara så att han bara öppnade chassit, såg att fuktindikatorn inte såg så bra ut, och hoppade kunna dryga ut semesterkassan lite extra?

Tack på förhand!

1