Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Andreas Hänninen
  • Namn Andreas Hänninen
  • Plats Skåne
  • Registrerad 2012-10-10
  • Senast aktiv 2021-11-06
  • Antal inlägg 44

Foruminlägg

De senaste inläggen Andreas Hänninen har skrivit i forumet.

Varje gång jag sätter i mina AirPods Pro måste jag aktivt själv aktivera det som kallas för ” Conversation Boost” i iOS15. Är detta verkligen nödvändigt? Trodde att man bara behövde växla mellan brusreducering och transparens.

Senast redigerat 2021-10-15 07:18

Hej.
Jag är på jakt efter en app till Apple Watch 4 där man kan se något liknande Activios pulsklocka (se bild).
Activio själva har en app för just detta, konstigt nog går den inte efter AW utan man måste ha en pulsklocka från just Activio.

Ursprungligen av eskilos:

Det jag vet är att snabbaste sättet att ändra var ljudet spelas är att swipa upp kontrolcenter från botten, klicka "hårt" på mediaspelaren (om iphonen har 3D-touch iaf) och sen trycka på symbolen som ser ut som en soluppgång bakom ett berg (övre högra hörnet av mediaspelaren i kontrollcenter) och sen välja din iPhone i listan.

Men hur man konfigurerar förhandsval vet jag tyvärr inte heller. Jag har också hörapparat endast på vänstra örat f.ö.

Det är just den lösningen jag använder. Har hörapparaten kopplad till iPhonenför att kunna justera volymen och bas kontra diskant.
Antar att jag får leva med problemet.

Hej.
Jag har hörapparat sedan i måndags, en Signia 312, bara på vänster öra. Så fort jag startar hörapparaten så vill iPhonen spela sitt ljud direkt i örat istället för telefonens egna högtalare. Hur får jag bukt på problemet? Vill inte koppla ljudet automatiskt till hörapparaten så fort jag startat den.

Någon som vet var jag kan hitta detta sköna case, någon svensk återförsäljare kanske?

https://www.cnet.com/news/coming-soon-a-water...

Ursprungligen av barbapappa_86:

Skapa ett nytt.

Skapad en ny inloggning och där fungerade det. Kan det vara kopplat till mitt Apple-ID?

Ursprungligen av barbapappa_86:

Har du samma problem om du loggar in med en annan användare på datorn?

Har bara en användare på datorn. Det märkliga är att på tweetbot använder jag mitt twitter-konto och när det gäller Reeder så använder jag min gmail för att logga in, så det är liksom inte ett konto problemet är kopplat till.

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Version av macOS?
Version av apparna?

Uppstod problemet bara helt plötsligt, eller kan du sätta det i samband med något annat - t.ex någon uppdatering, byte av lösenord, eller liknande?

Senaste versionen av båda apparna, kan inte komma på något speciellt samband.

Helt plötsligt har bl.a Tweetbot och Reeder 2 börjat bete sig märkligt. Måste logga in på nytt varje gång jag startar programmen, är detta något som någon annan upplevt och finns det någon lösning på det? Tack på förhand.

Senast redigerat 2017-12-20 13:20

Lyckades lokalisera problemet till att det uppkom när jag använde Viaplay. Raderade och installerade appen på nytt, problemfritt sedan dess.

Edit: Började strula imorse igen. Återställde ATVn, får se om det hjälper. Dock till min stora förvåning så behövde jag inte ladda ner alla appar igen ??

Senast redigerat 2017-12-10 12:10
Ursprungligen av barbapappa_86:

Säker på att det är rätt? Kan du logga in på https://appleid.apple.com/#!&page=signin? Testat att starta om den? Annars kanske en återställning hjälper.

Går att logga in som vanligt över allt annars, sista utvägen kanske är en återställning? Säkerhetskopieras apparna man laddat ner (som iOS) eller måste man ladda ner alla på nytt vid återställning?

Sedan jag uppdaterade till 11.2 igår så ber min ATV mig att logga in på iTunes Store med mitt Apple-ID. Slår in rätt lösenord men gång på gång så dyker problemet upp. Något som varit med om samma sak?

Ursprungligen av Andreas Hänninen:

Har problem med följande att widgeten för musikspelaren dyker upp utan att jag använder den, går inte att få bort.

https://i.imgur.com/5sO8hMh.jpg

Nu vet jag att den dyker upp i samband med att jag använt Apple TV- kontrollen i iOS. Försvinner inte sen, sjukt irriterande.

Hur är det för er som bokade via Halebop den 15 september? För min egen del så bokade jag en iPhone 8 Space grey 64GB, preliminär leveranstid 1-2 veckor. Surt att inte få den innan helgen