Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
iAmFille

iAmFille

Medlem
  • Registrerad 2013-03-28
  • Senast aktiv 2019-11-21
  • Antal inlägg 65

Foruminlägg

De senaste inläggen iAmFille har skrivit i forumet.

Lite nyfiken på hur HomePod fungerar nuförtiden. Har den blivit smartare? Några som provat den lite mer nu när Apple ÄNTLIGEN öppnat upp Siri lite mer för tredjeparter? Spotify har ju öppnats upp mer för Siri nu t.ex. Någon som testat hur detta fungerar?

Går i lite tankar på en men har dock redan en Marshall hemma men den saknar ju allt det smarta och har usel Bluetooth-täckning.

Ursprungligen av Zop:

Vilken butik fungerade inte?

På Väla i Helsingborg. Fick ändra till Malmö (Triangeln) istället.

Shoutout till Telenor. Dom ringde idag och berättade att change inte fungerar i butiken jag valde för tillfället (vet att det fungerat där förut) och därför fick hon lägga en ny order till en ny butik idag så nu lär man ha kommit absolut längst bak i kön. Bra jobbat!

Ursprungligen av Zop:

Fick ett sms dagen efter. Däremot beställde jag även en iPhone 11 Pro, 64 GB, midnattsgrön ett par minuter senare. Den har jag inte fått något sms för ännu.

Tack för info. Har nämligen beställt exakt samma (iPhone 11 Pro midnattsgrön) och har inte heller hört något. Var lite rädd att det skulle bli högst tryck på just den färgen och det verkar vara så. Börjar tro att jag snällt får vänta ett tag på att få den då den verkar väldigt populär. Var tvungen att ta den då det är den finaste färgen dom släppt på en iPhone på långa vägar enligt mig.

Ursprungligen av Zop:

Fredag 14:02.

Fick du ett sms eller något? Beställde också i fredags, kl 14.04 och har fortfarande inte fått höra något alls angående leverans. Endast fått bekräftelsemailet direkt när jag la min order. Snackade med en från Telenor igår som sa att dom höll på att gå igenom alla ordrar och att jag skulle få mer info men det var över 24 timmar sedan. Inte för att jag är direkt stressad över det men lite nyfiken är man om man hann med att komma med bland den första batchen lurar som dom kommer få in på fredag.

Jag bestämde mig för att prova på public betan av El Capitan igårkväll och uppdaterade till den senaste (PB6). Efter att jag hade uppdaterat så vill inte Windows startas i Bootcamp längre. Det är Windows 7. Det enda som kommer upp är den svarta skärmen med en blinkande "_" symbol, sedan händer det inget. Denna symbol har alltid kommit upp men efter några sekunder så har Windows alltid startat utan problem innan.

Är det någon som har någon aning vad som kan vara fel? Enligt en kille på MacRumors forum så trodde han inte att det var lönt att prova att gå tillbaka till Yosemite då hans teori var att under installationen av El Capitan så har kanske någon fil i Windows blivit korrupt.

Tycker att gränssnittet och apparna (på iPhonen och Macen) är så sjukt rörigt och en hel del inställningar känns också konstiga. Blir nog till att fortsätta med Spotify i fortsättningen, mycket pga all musik och spellistor som jag har där.

Nu är det dags att ställa sig med klockan under kranen. Min digitala krona har börjat "fastna" lite när man inte har snurrat på den på ett tag. Den känns nästan klibbig typ. Apple rekommenderar då själva att man tar klockan under ljummet rinnande vatten och snurrar kronan fram och tillbaka och trycker lite på den.

Kan bara tala om mina egna erfarenheter men jag spelar själv litegrann på min 2013 iMac 21,5" med ganska klent grafikkort och skillnaden att köra ett spel på OSX och Windows är som natt och dag.

Formel 1 2014 spelet flöt väl på med 15 fps med dem lägsta inställningarna på OSX, när jag installerade Windows och installerade spelet där så flöt det på i minst 60 fps på de högsta inställningarna. Samma med Counter Strike : GO som är som ett annat spel när man kör det i Windows (icke spelbart i OSX). Får väl gissa att det kanske är en blandning av hur pass bra utvecklarna har gjort OSX-versionen tillsammans med att drivrutinerna till graffekortet är mycket bättre i Windows.

För att summera : ska man spela på en Mac så rekommenderar jag alltid att ha Windows installerat för att köra spelet där istället.

Sådär nu är min hemma! Det gick snabbt från det att den kom till flygplatsen i England inatt och DHL lyckades leverera den utan några problem! Håller på att uppdatera och ska snart ställa in den lite. Kan även jag instämma att klockan är mindre i verkligheten än vad den ser ut på bild och sportbandet känns riktigt skönt än så länge.

Ursprungligen av zinned:

Då lär den gå ut senare idag och du får den imorgon.

Ja den har gått ut med DHL idag och jag har fått tracking nummer nu. Det fungerar inte på DHL's hemsida än men förhoppningsvis så kan man snart se om proffsen där lyckas hålla mitt paket i styr.

Ursprungligen av zinned:

Det får du säkert

Jag har haft andra leveranser efter den de strulade till och det har gått bra, som tur är.
Är ditt paket fortfarande i Birmingham eller har det kommit in för sortering i East Midlands?

Har inte kunnat se något tracking number än och just nu står den som "being processed" på BL's hemsida. Får nog se senare under dagen hur det går.

Usch ja jag såg hur de gjorde med ditt paket. Jag bor ju 4 mil norr om dig så det skulle inte förvåna mig om jag råkar ut för samma sak haha. Hoppas på att få hit den lagom till fredag!

Ursprungligen av zinned:

Kul Glöm inte att dra igång en chat med dem så att de kan uppdatera värdet direkt så att du därefter kan göra en release på paketet.

Men hur du jobbar har väl inget att göra med när ditt paket kan skickas från BL?

Oj det gick verkligen snabbt från dom. Jag skickade ett mail med Apple kvittot och efter 2 minuter skickade dom ett mail tillbaka med att de hade ändrat värdet så nu är allt betalt och klart och BL ska skicka paketet. Får hoppas att DHL sköter sig med min leverans!

Sådär nu är min hos Borderlinx och jag har precis skickat in kvittot från Apple store för att få värdet ändrat till det rätta. Det tråkiga för mig med att jobba natt är att man inte hinner få iväg paketet tidigt under dagen