Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
iAmFille

iAmFille

Medlem
  • Registrerad 2013-03-28
  • Senast aktiv 2019-11-21
  • Antal inlägg 65

Foruminlägg

De senaste inläggen iAmFille har skrivit i forumet.

Så, då sitter min i UK Mails depå under helgen och måndag. Eftersom ingen här har kunnat köpa AppleCare+ till sina klockor, hur tänker vi om det? Känns som att man kommer behöva vara ganska rädd om klockan faktiskt.

Dispatched nu. Har dock inte kunnat använda tracking numret som jag fått av Apple på UK Mails hemsida än.

Fortfarande P4D sedan igårkväll. Med andra ord så lär inte något hända med Borderlinx förrän på tisdag med tanke på att England återigen har en röd dag på måndag.

Min 42 mm AWSBluSB som jag beställde i lördags(!!!!) gick till preparing for dispatch ikväll! Oj det gick verkligen snabbt. Både den och min rymdgråa som jag beställde förra måndagen ändrades till "färdig att skickas - 4-6 veckor" tidigare idag.

Mindre kul att det är helgdag i UK på måndag men det är ändå sjukt skönt att se rörelse

Per : är intresserad om du väljer att sälja 42 mm. Hör av dig på pm i så fall!

Ursprungligen av simulacra:

Jag gissar att det är systemspråk på Svenska, vilket ingen frisk människa använder eftersom det låter töntigt

Precis. Svenska finns alltså nu som språk på själva klockan.

Watch OS 1.0.1 ute för er med klockan nu! Buggfixar och bättre prestanda på vissa appar och framförallt kommer support för SVENSKA med denna uppdatering!

Får man fråga er som he köpt den från UK (har själv en beställning inne), har ni köpt Apple Care+ till era klockor? Hur fungerar det i så fall eftersom man köper det från UK och bor här i Sverige? Gäller fortfarande AC+ som vanligt här fast det är inköpt utomlands?

Tog nyss väck min order på AWS Blue Sportsband som jag beställde den 3e maj. Dum som man är ibland så beställde jag inte klockan då som jag helst vill ha utan gjorde nu i eftermiddags istället, nämligen den rymdgrå sportklockan. Får se ifall det händer något alls innan den officiella lanseringen här i Sverige. Den har juli som leverans men förhoppningsvis så kan Apple kanske dra igång med fler leveranser nu så den åker fram lite. Har inga förhoppningar just nu på att få den före mitten av juni åtminstone (förmodligen ännu senare).

Efter att ha sett dagens rörelser av SS modellerna så blev man nästan liten sugen på att lägga in en order på en SSBSB för att se om det händer något med den snabbare än Sport-modellerna. Men priset som det blir, nästan 6500 kr, känns bara för mycket för klockan när det är en generation 1 produkt och utan att ha testat den först.

Ursprungligen av southtown:

Är det ingen mer än jag som har beställt via amerikanska Apple Store och varför isåfall inte?

Själv väntar jag på:
- Apple Watch Sport 42mm Space Gray Aluminum Case with Black Sport Band , beställd 15:e april.
- Apple Watch 42mm Stainless Steel Case with White Sport Band, beställd 17:e april.
Fortfarande Juni på dessa.

Sambon beställde en Apple Watch Sport 42mm Silver Aluminum Case with White Sport Band den 17:e april och den levereras till adressen i USA idag.

För min del så har det att göra med alla avgifter som tillkommer vid beställningar från USA. Alltså moms och import/tullavgift.

Ursprungligen av zinned:

Det förstår inte jag.

Amerikanskt företag, tycker ändå Apple är relativt kända för att satsa mest på USA. Jag tycker inte att det är rätt, mer att jag förstår varför dem gör det.

Som någon sa så verkar det inte bättre än att Apple skickar ut 1(!!!!!) ny leverans av klockorna per vecka till oss. Torsdagar verkar vara dagen då det sker. Med tanke på den takten så lär väl vissa av de populäraste modellerna inte bli färdiga att skickas ut till kunder förrän till jul. Tänker då på t.ex. 42mm AWSSG.

Säga vad man vill men jag tycker det är under all kritik att skicka ut en liten leverans (var inte så många i UK tråden på MacRumors i torsdags som blev "charged".) Jag förstår att Apple högprioriterar USA men så som detta sköts för tillfället så kunde dem lika gärna ha väntat med att börja sälja i Europa tills fler hade fått i USA.

Jag hoppas faktiskt att dem väntar med att lansera i fler länder, inklusive Sverige, tills dess att dem har börjat få ordning på ordrarna och pressat ner väntetiden i de nuvarande länderna. Annars lär det bli minst lika långa väntetider när den lanseras här.

Ursprungligen av zinned:

Kolla inlägg #845 på sida 28. Där ser du bilder på mig när jag har kollegans 38mm och mina handleder mäter ca 160mm i omkrets samt ca 55mm i bredd. På bilderna kan jag tycka att det ser helt ok ut men i verkligheten så upplevs klockan som väldigt liten. Jag yttrar mig sedan inte om vad man gör av den infon, vissa vill ha den "looken" medan andra inte vill. Vissa tycker det ena, vissa det andra. Det enda som räknas är att man själv är nöjd.

Tack för infon! Är också rädd för att det kan bli väl litet för mig också. Får väl bita i det sura äpplet och se vad som händer med min AWSBSB som har Juli(!) som leverans just nu. Kan bli att avbeställa helt och vänta tills leveranstiderna är kortare.

Mätte nyss och mina ha handleder, där jag tänkte ha klockan, är ungefär 165 mm. Är också lite kluven nu. Jag provade nyss att kolla med Apple Store-appen och det såg helt okej ut med båda. Dock så lockar ju 42ans skärm lite mer medan 38ans leveranstider också lockar en hel del. Svårt detta!