Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
De3evil

De3evil

Medlem
  • Registrerad 2014-01-19
  • Senast aktiv 2021-05-23
  • Antal inlägg 30

Foruminlägg

De senaste inläggen De3evil har skrivit i forumet.

Uppdaterad 3 Facebook! Kan fan vara så att 3 levererar i morgon om man har tur, en sms avi i morgon och 3 har fixat det!

Ursprungligen av zinned:

Varför då inte byta operatör redan nu?

Jo det skulle jag kunna göra men jag lär inte få en lur i morgon för det, därför förhandsbokade jag en. Jag är annars nöjd med tre som operatör och har aldrig några problem så på grund av det så är jag otålig till nästa vecka och hämtar ut den.

Nej världen går verkligen inte under... Men att förhandsbeställa betyder att man vill ha den så snabbt som möjligt, och sitter man uppe halva natten för just det ändamålet så ska man väl ha den först också, inte 2-3 dagar efter den som inte förhandsbeställt och som bara hämtade den i butik så fort den släpptes... Nej jag får invänta luren på måndag eller tisdag och sen köra på i två år. Sen är det ett byte av operatör som gäller... Jävligt dåligt 3! Lär av de andra operatörerna!

Ursprungligen av koffas:

Enligt tre så kommer några som förbeställde telefonen få telefonen redan imorgon, dock inte jag... Kommunikationen har varit sådär, minst sagt. Inget sms, inget mejl sedan beställningen.

Jag kan bara hålla med, ingen info alls vilket andra operatörer har haft. Nej kanske är dags att byta operatör efter en så där 10-12 år...

Angående 3 så var veckans första bud från 3 till mig att de skulle få in ett mycket större parti än tidigare lanseringar. Alltså borde de ha fått in dessa som övriga operatörer samt att de sa att de första kunderna skulle få sina lurar på fredag. Veckans andra bud(igår) från 3 var att de skulle få in lurarna idag under dagen och de ska skickas direkt till kunderna. Då är frågan om lurarna har kommit eller inte? Hur kommer det sig 3 inte fått in lurarna tidigare så som de andra operatörerna? Märkligt tycker jag! Men men den som lever får se!

Ja jag kan inte bedöma min information så er stämmer säkert bättre! Som sagt vi får hoppas på det bästa men det skiter sig säkert...

Fick precis veta att lurarna kommer in till 3 sent i morgon och slussas sen ut till kunderna direkt via posten. Så om Apple inte sinkar sin leverans till 3 samtidigt som posten drar iväg dessa direkt i morgon så bör vi ha de på fredag. I alla fall vi som är bland de 100 första.

Ursprungligen av j0hanSE:

Kan ju betyda att deras "kölista" är lång och enbart de som beställde mellan ex 00-03 får telefonerna skickade på torsdag dvs att de får se på fredag. Medans resten får dem mellan mån-fre nästa vecka..?

Du kan ha så rätt... Jag är bara i förväg negativ så blir det enklare:)

Såg att 3 nu satt leverans för de första lurarna till vecka 39-40 istället för 39... Det kunde man ana!

Det verkar som om tre har fått flytta fram sina leveranser gällande de som inte hann med mellan 0000-0100. Enligt tre på lördag morgon så sa de att de som beställer även då ska hinna med leveransen vecka 39. De hade tydligen fått många fler exemplar än vad som var aktuellt då när 5s:en släpptes. Men vem vet egentligen vad som är sant... Givetvis kommer man inte att få luren på fredag även om jag beställde den under rätt tid. Får den säkert vecka 41 eller nåt!

Ursprungligen av flat7:

Har oxå beställt från 3 men inte fått mailbekräftelse, har du?

Nej det var det som var konstigt, ringde in runt 0030 och kollade och då var inte beställningen genomförd så hon la in den direkt på telefon. Ring och kolla så din beställning gått igenom så du inte väntar förgäves!

Jag har aldrig haft nåt skal då jag tycker det förstör telefonen direkt. Det enda som jag har är ett screenprotector. Dock nu med denna stora +:en så ska jag prova ett Puro Ultra Slim Case(0,3mm). Men antagligen ryker det efter några timmar.
Iphonebutiken tycker jag är grymma på leveranser, tar aldrig mer än en dag!

Ja det blev en 6+ 64 gig silver natten till fredag! Lite stök och bök var det allt men 3:s kundtjänst fixade allt som vanligt och leverans ska vara till den 26/9! Än en gång så är man som ett litet barn i väntan på leverans...

Du kan inte på något sätt få kontakt med iTunes? DFU mode? Låter som en återställning är det enda rätta här alternativt att ladda ur batteriet helt för att sen på nytt ladda fullt!

Ursprungligen av Tarok:

Ja nu fixade det sig, att allt ska vara så omständigt begriper inte jag.

Ja jag måste hålla med dig. Jag anser att iOS och apple är helt enkelt mycket bättre än andra tillverkare och operatörsystem. Med det sagt så irriterar jag mig på vissa saker som är rent idiotiska och speciellt detta iTunes, fruktansvärt att hantera vilket gör att jag aldrig använder det om det inte är ett måste beroende på vad som ska göras.