Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
De3evil

De3evil

Medlem
  • Registrerad 2014-01-19
  • Senast aktiv 2021-05-23
  • Antal inlägg 30

Foruminlägg

De senaste inläggen De3evil har skrivit i forumet.

Helt galet vilken lur, 12 PRO grafit här. Så jävla premium det bara kan bli!

Ska hämta min nu, så jävla bra dag

Försändelse på väg från Veddesta till utlämningsstället. Perfekt fredagskväll?

Min iPhone 12 Pro är på väg och kommer i morgon/Telia. Fick nyss meddelande att den lämnat lagret.

Ursprungligen av theplague:

Modell, färg, kapacitet?

iPhone 7, 128gb, svart

Gjorde beställning på Telia 0930 på fredagen för släpp. Fick den inte den 16 som utlovat men idag kom ett sms om att jag kunde hämta ut den!

Ursprungligen av Erikz:

Hej. Jag undrar vad det kan vara för fel/inställning som gör att jag får detta problem.

När jag exempelvis ska lägga till en kontakt och skriver in en bokstav i "Förnamn" för att skriva in namnet så hoppar markören ner till efternamn automatiskt. Jag trycker på förnamn igen och den hoppar ner till efternamn. Ska jag sedan radera förnamnet så markerar jag förnamns-raden och trycker på deleteknappen, då hoppar den ner till Efternamn, när jag trycker på deleteknappen igen så hoppar den ner till företag. Det är som att deleteknappen agerar nedåtpil. Ska jag radera förnamn så får jag trycka tillbaka markören på den raden efter varje raderad bokstav. Detta är mycket irriterande.

Känner någon igen sig? Det gäller en iphone 6.

Finns många sätt du kan felsöka på men jag måste fråga om du har swiftkey installerat? Jag hade det och då uppförde sig min telefon precis likadant, prova att ta bort swiftkey och se om det är det som skapar problemet!

Ursprungligen av BlackSmp:

Apple glömde den funktionalitet som jag skulle vilja att de knycker från android... Möjligheten att lämna tomma positioner i matrisen av appar. Då skulle jag lämna raderna högst upp tomma och det skulle göra telefonen lättare att använda med en hand

Jag använder detta som alternativ i väntan på att apple får tummen ur!
http://ios.wonderhowto.com/how-to/move-app-ic...

En B-lösning men bättre än inget, på så sätt får jag ikonerna där jag vill ha de!

Ursprungligen av Marremackan:

Jag installerade en backup från en iPhone 4s. Ska testa att återställa ikväll. Om inte det funkar blir det Apple store

Vad jag förstår så är det ingen höjdare att lägga in en kopia av en annan version av telefon. Alltså från en 4s till en 6:a eller liknande. Du bör helt klart installera 6:an som ny telefon och endast synka in det som finns i iCloud som kontakter, kalendrar etc. etc...

Ska tala om vad jag tycker utan att ha haft en iPhone 6 i min ägo. Har känt och klämt på min plus nu i snart 3 dagar och javisst den är stor, riktigt stor men kommer man ifrån en 5:a så givetvis blir skillnaden enorm så att säga:). Nu som sagt efter ett par dagar så har känslan av att den är stor lagt sig lite och man har lärt sig att hantera den på ett annat sätt än man var van vid med 5:an. Jag tror att skillnaden mellan 5:an och 6:an blir för liten och man kommer att ångra sig men det är min personliga åsikt givetvis. Det ryms så väldigt mycket på den stora skärmen, min iPad ligger och samlar damm för tillfället då jag gärna streamar allt på +:en. Byx/fick problemet finns inte enligt mig, den ryms mer än väl i framfickan samt att den inte kommer att böjas där. Däremot att operera telefonen med en hand är verkligen inte optimalt och är det ett krav då är nog inte +:en valet! Rapp som attan är den och med ett riktigt bra batteri, i alla fall hittiills. Jag är mer än nöjd och ser inga problem att ha +:en som den primära enheten i ett år framöver.

Lysande telefon plussen säger jag, grym skärm!

3 skötte sig denna gång också, är på väg att hämta min lur. Bra jobbat 3, det trodde jag inte! Ni som har 3 och inte fått, ring och kolla med k-tjänst så kanske ni har tur att få ert kollinr!

Jag fick också kollinummer men det betyder inte att den finns på uthängningen än. Sorterat veddesta vid 04 så hoppas gör man;)

Till er 3 kunder så är mitt 3 uppdaterat med det nya abonnemanget, fick sms nyss från 3.

Ursprungligen av mactopen:

Igår när jag ringde så sa de till mig att de kommer skicka ut luren i början av nästa vecka!!! Konstigt nog, alla säger olika och man vet inte vem som e ärligt.. Fan vilka idioter

Haha ja det är fan inte enkelt att veta! Dock om leveransen kom till 3 idag och de hann få ut leveransen med posten innan 17 eller vad det är för deadline så borde en sms avi kunna dyka upp i morgon och en lur ligga och vänta på sitt utlämningsställe. Men som du säger, alla säger fan olika så det går inte att lita på nån direkt:)