Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Cpt_BombJack

Cpt_BombJack

Medlem
  • Namn Fredrik Båving
  • Registrerad 2014-10-09
  • Senast aktiv 2015-06-16
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Cpt_BombJack har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av lappen71:

Låt den arbeta för det tar en stund innan man kan göra något för som du säger beror det på att det är så många telefonnummer i kontakten.
För mig tar det upp till en minut innan det händer något. Har en iPhone 6 iOS 8.1.3

Tack! Jag har en 4s så det tog liiite längre tid. Jag har väntat typ ett par minuter förut innan jag gett upp. Nu lät jag den stå längre. Närmare bestämt 7 minuter...

Hej,
Jag har haft truecaller installerat, men har nu tagit bort appen. Men den kontakt som skapas i adressboken finns kvar. Varje gång jag försöker öppna den kontakten fryser telefonapp:en (för att den består av många hundra telefonnummer). Är det nån som vet hur man raderar en kontakt från en iPhone utan att först öppna kontakten?

Notera: Jag hade två såna här kontakter. Den ena fanns på iCloud och den lyckades jag radera via icloud.com. Den jag har kvar har Truecaller lagrat direkt på telefonen.

Är det en begränsning från Apple som gör att man måste ha app:en (och telefonen) igång för att få det att fungera? Tämligen dumt implementerat nu så jag antar att det är nå't sån't som spökar?

Hur stort problem är egentligen synkning generellt idag? Jag använder gratistjänsten av Spotify samt strömmar min egen samling av FLAC och mp3 via en subsonic-server hemma till klienten iSub (iOS, finns motsvarande till Android). På motsvarande sätt använder jag Plex för film. All övrig data sköter sig själv både synkmässigt och backupmässsigt via iCloud. Jag kopplar *aldrig* telefonen till datorn längre. Möjligen för laddström.

Off-topic: En artikel där iOS jämförs med Android utan ett enda pajkastningsinlägg. Tack för att jag fick uppleva det innan jag dör. Det finns tydligen hopp för mänskligheten.

1