Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
elimon

elimon

Medlem
  • Namn Anneli Bergqvist
  • Registrerad 2016-11-23
  • Senast aktiv 2017-01-19
  • Antal inlägg 24

Foruminlägg

De senaste inläggen elimon har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Nisse01:

Kul. Min kom i går också, mycket nöjd.

Härligt! Ja jag är också mycket nöjd. Som ursprunglig androidare finns det mycket nytt att pilla med

Idag kom äntligen min telefon Halebop höll tiden de skrivit på hemsidan ganska precis. Det stod mer än 5 veckor och idag har det exakt gått 6 veckor sedan 8 november

Ursprungligen av Nisse01:

Står att min ska komma i morgon. Hur går det för dig?

Kul! Jag ska också få min imorgon. Pepp pepp!

Ursprungligen av Aylos:

Idag kom min telefon äntligen efter 11 veckor beställde från comviq och jag har tjatat nästan varje dag med dom via chatten så idag kom den äntligen men det lustiga var att jag beställde abonnemang kort som kom med telefonen men kortet var inte akteverad så jag ringde comwiq för att aktevera det och de va förvånade över att jag hade fått mobilen för hos dom ser det inte ut som att den är skickad ???jag har mobilen i handen så fattade ingenting jag kanske fick telefonen från tomten??

Vad härligt! Det finns lite hopp om julefriden ändå ? Hoppas du trivs med den! Min kommer till veckan ?

Ursprungligen av Nisse01:

Skaffade appen nu och ser att det visst gick utan kollinummer. Tack för tipset!

Gött! Det är en bra app. ?

Nu är det bara att hålla tummarna för att posten är snabb. Eftersom att jag bor norr om dalälven så lär det ju ta en dag extra ?

Ursprungligen av Nisse01:

Fint! Jag gick in och kollade också när du skrev det där, men ingen förändring. Beställde ju dock drygt två veckor efter dig… Och sen fick jag plötsligt ett mejl, min är också skickad. Härligt, synd bara att det är helg precis (det trodde jag aldrig jag skulle säga)…

Men härligt! Ja det kommer definitivt bli en lång helg. Har du Postnord-appen? Jag tänkte så du slipper invänta pappersavin

Nu har min status uppdaterats till "Hos posten" från Halebop. Yay!! Jag beställde min den 8/11

Ursprungligen av zinned:

Jag jämförde operatörernas abonnemangspriser, inte vad de har för erbjudande på subventioneringen av telefonen. Nu tittade jag igen men då på iPhone 7, inte iPhone 7+. Det skiljde ett par tior i månaden...ingen biggie.

Dock har de som du säger bättre subventionering just nu på just iPhone 7+. Bättre så klart, om man kan leva med Tele2:s nät.

Där jag bor får vi snällt välja Halebop av de två nämnda operatörerna, om man ska kunna använda telefonen utanför stadsgränsen

Ursprungligen av Nisse01:

Han var ingen trevlig prick, nej. Men han har en poäng – många vet nog inte att man kan få många av modellerna snabbare till samma pris om man köper av t ex Elgiganten.

Jag håller med till viss del. För de som har möjlighet att köpa telefonen på närmare och snabbare håll är det jättebra att få den upplysningen så att de kan undersöka möjligheterna. I min stad finns den tyvärr inte tillgänglig någonstans och butikerna jag har kollat med hade heller ingen möjlighet att prismatcha det pris jag fått online, så jag hänger kvar ett tag till.

Jag tycker att det är gött att hänga i detta forum med folk i samma sits, där vi kan peppa varandra och ge små smulor av hopp när vissa får sina lurar, men samtidigt få snabb info kring när det verkar dra ut ännu längre på tiden. Det ger ju en något att pyssla med så här i väntans tider, nu när jag valt att vänta

Ursprungligen av Sir N.:

Jag beställde en 7 Plus, 128 GB, Rosa guld på Apple Store på nätet den 8:e december. Det stod att den skulle levereras den 22:a december. Då är det lugnt, tänkte jag. Tomten får två dagars marginal till julafton. Idag fick jag meddelande att den är klar för hämtning i Täby. Så det gick ju mycket snabbare än förväntat. 4 dagar om man räknar bort helgen. Bra jobbat, Apple!

Ni som suttit och väntat i veckor och månader, varför handlar ni över huvud taget av teleoperatörerna när de nu inte kan leverera?

Vad nice att det gick så fort! Snyggt gjort av Apple. För mig är det helt och hållet en ekonomisk fråga. Det bättre priset gör det värt för mig att vänta. Sen håller jag fortfarande tummarna att Halebop kommer att skicka min telefon nästa vecka som de nu lämnat info om

Ursprungligen av Nisse01:

Fast jag hade fel, kollade efter jag hade skrivit och då hade de uppdaterat min ordersida precis. Vecka 51 för mig med, hoppas det stämmer!

Nice! Då borde de ju få en rätt så stor order. Det blir en trevlig (dyr) julklapp

Ursprungligen av Nisse01:

Kul att det börjar hända saker. Har inte fått nån ändring på min ordersida fast jag beställde några veckor innan du, dock i färgen svart. Kanske beror på det. Den som väntar på nåt gott

Ja riktigt gött! Ja det beror säkert på färgen. Svart verkar ju onekligen väldigt populär.

Äntligen har jag fått en preliminär leveranstid på min orderstatussida! Det står preliminärt vecka 51. Jag beställde min Iphone 7 plus 128gb guld från Halebop den 8/11.

Hoppas detta stämmer. Två veckor till kan jag leva med

Ursprungligen av Nisse01:

Är det någon från Halebop som har beställt i slutet av oktober eller senare som har fått ett preliminärt lev.datum på sin ordersida?

Jag beställde 8 november från Halebop och hos mig står det fortfarande "Under behandling".

Ursprungligen av Dalle:

Rätt håll? Du menar att det snart inte är så lång tid kvar innan nästa iPhone presenteras?

Låt nu mig vara lite glad för det ynka strimma hopp som ges