Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
elimon

elimon

Medlem
  • Namn Anneli Bergqvist
  • Registrerad 2016-11-23
  • Senast aktiv 2017-01-19
  • Antal inlägg 24

Foruminlägg

De senaste inläggen elimon har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Nisse01:

Nix, pratade med dom igen förra veckan och den jag pratade med då bekräftade att jag ryms i nästa leverans - men han trodde det kunde dröja till nästa vecka innan de får nåt från Apple. Så jag får den nog inte denna vecka, men förhoppningsvis nästa iaf.

Jag är inte sur på Halebop, de har inte lovat nåt datum och de är ju beroende av att få nåt från Apple att skicka till mig. Men det är ju lovande att jag får nästa gång de får in en leverans.

Det går ju åt rätt håll i alla fall

Ursprungligen av Nisse01:

Nu kanske det börjar hända saker hos Halebop. Enligt supporten får de förmodligen in en leverans under nästa vecka, och de var säkra på att jag skulle rymmas i den leveransen. Beställde 7 Plus 128 GB mattsvart i slutet av oktober.

Hoppas det stämmer…!

Hur har det gått? Har du fått någon avisering gällande din telefon?

Ursprungligen av Christiaans:

Jag beställde en iPhone 7+ 128gb från Comviq. Min månadsfaktura kommer att bli 515kr (7gb surf, fria samtal och sms). Några har nämnt att vissa butiker prismatchar skulle det funka och kliva in på Elgiganten och göra det?

Jag har fått ungefär samma pris från Halebop och försökte prismatcha inne hos The Phone House, men det var helt kört. De kunde inte ens matcha grundpriset. :/ Finns kanske andra som är mer villiga att matcha dock.

Ursprungligen av Nisse01:

Nu kanske det börjar hända saker hos Halebop. Enligt supporten får de förmodligen in en leverans under nästa vecka, och de var säkra på att jag skulle rymmas i den leveransen. Beställde 7 Plus 128 GB mattsvart i slutet av oktober.

Hoppas det stämmer…!

Jag håller tummarna för din skull! Då kanske det inte är så långt bort för oss som beställt i början av november heller Jag försökte klämma ur Halebop på lite info om leveranser igår och det enda de kunde säga var att de beräknar att få in leveranser de kommande veckorna, men hon visste inget om exakta volymer.

Jag får nog snällt vänta till telefonen kommer från Halebop. Jag gick till några butiker i helgen och försökte få dem att prismatcha. De kunde inte ens matcha grundpriset från Halebop och då hann jag inte ens nämna erbjudandet jag fått av dem.
Lite störigt är det dock att det fortfarande står "Under behandling" på orderstatus så här efter 3 veckor..

Ursprungligen av CEk:

Av ren nyfikenhet, vad fick du för pris? Jobbar som ÅF och i många fall kan vi möta de flesta, de flesta vill sälja och kan prismatcha.

519 spänn i månaden för iphone 7 plus 128GB guld, med Halebop rubbet mellan. Kändes som en fin deal i min värld. Bara väldigt drygt att behöva vänta så länge. Men hittar jag någon annan med kortare leveranstider som matchar det så vore det ju inte fel.

Ursprungligen av Ancientdragon:

Men i den här takten så är det ju ingen bra deal alls... iPhone 8 kommer ju om 9 månader redan och då är ju din telefon värd mycket mindre.... Det är kanske förklaringen till att de låter dig vänta så länge. Telefonen blir ju billigare i inköp när nästa kommer ?

Nej jag hade bett om att få samma summa i rabatt som du har fått på telefonen på abonnemanget du har och köpt telefonen där de faktiskt vill sälja telefoner.

Ja det har du helt rätt i. Jag ska definitivt göra ett försök.

Ursprungligen av Ancientdragon:

Men varför väntar ni?

Gå in på valfri elektronik-kedja.

Köp telefonen med den operatör och avbetalning du vill.

Använd telefonen och var glad...

Det finns i i lager på alla större kedjor jag kollat... Och abonnemangen är ju samma oavsett om du köper hos operatören eller i butik.

Min Jetblack fick jag på premiärdagen men jag bytte till guld och den har jag haft i snart 2 mån nu

Jag är definitivt inget stort fan av att vänta. Men! Grejen för min del är att jag fick en bra deal på abonnemanget hos Halebop, som kompensation för att jag inte fick den Note 7 som jag hade förbeställt (som vi alla vet vad som hände med). Så jag kommer nog inte ner i samma pris om jag handlar någonstans tyvärr.

Ursprungligen av sderstrm:

Beställde en 7 plus 128GB i färgen rose gold hos Halebop den 28/9. Fick preliminärt leveransdatum mellan vecka 49-51 ett par veckor efter jag la beställningen, och det har stått oförändrat sedan dess.

Jag chattade nyss med Halebops support och försökte få fram minsta lilla knyst om när jag kan tänkas få min telefon, men det var såklart lönlöst. Någon annan som har något nytt om sin beställning från Halebop?

Jag beställde min 7 plus 128GB guld den 8 november, så jag är väl medveten om att det kommer att dröja hundra år innan den kommer. Men jag försökte ändå klämma ut information från Halebops supportchatt om hur ofta och när de får leveranser, men ikke, Det kan vara det minst informerande kundtjänsten i mannaminne.

Det stod i alla fall på Halebops sida att om man fått ett preliminärt leveransdatum vid 'Orderstatus' (där det hos mig står 'Under behandling'), så innebär det att det att ens köplats ligger inom det antal telefoner de beräknas få in. Så det är ju fint, åtminstone för er som har ett datum där