Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Rodbeta

Rodbeta

Medlem
  • Namn Christopher
  • Registrerad 2017-11-03
  • Senast aktiv 2017-11-14
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen Rodbeta har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Sake:

Nu är min framme

+1 - plockade upp den för en timme sen

Ursprungligen av Sake:

Uppdatering fick mailet nu!

Samma här! Verkar som det kan bli en kamp in på mållinjen om vem som mottar den först haha

Ursprungligen av Sake:

Nu har min skickats från Elgiganten frågan är om man hinner få den ikväll eller om man måste stå ut tills imorgon

Härligt! Fick också besked att min ska levereras på fredag. Verkar som att den ska lämna giganten idag, men den har inte dykt upp i min "Bring-app" än så väntar ivrigt på att dem ska plocka upp den så jag kan följa den

Ursprungligen av Sake:

Ska ta och testa detsamma!

Gör det. Hade dock fel om att Bring plockat upp den när jag kikade närmare. Frågade även giganten i deras chatt varvid jag fick svaret att den ej var sänd samt att dem fortfarande inte har några leveransdatum från Apple.

Tillbaka på ruta 1 med andra ord

Ursprungligen av Sake:

Skrev till dom på Facebook och fick detta som svar

Hej!

Butiker har fått en begränsad upplaga nu till en start, för att våra kunder ska få en möjlighet att få komma in och titta och känna på produkten.

Vad gäller datum och leverans i övrigt kan jag inte ge några närmre besked, förutom att du kommer att få besked av oss när vi har ett närmre datum till dig. Att du fått informationen att du ska få den till release är olyckligt då detta inte är någonting vi kan eller ska lova.

Skrev till giganten på deras chatt på hemsidan - fick kvitto direkt sänt till mig!

Kastade in unika ID:t på deras spårnings-funktion och av vad jag förstår så plockade Bring upp paketet hos dem i fredags!

Bara att hålla tummarna för att det kommer under dagen nu!

[quote name="Sake" postid="2326029"]

Ursprungligen av Rodbeta:

Dock är det helgdag idag = söndag.. Vi får vackert vänta tills på måndag. Dem sänder ändå inget under helgen, så spelar väl mindre roll i praktiken - men håller med om att det är sjukt frustrerande! Blev lagom glad av att dem säljer telefonerna i sina butiker istället för att leverera till dem som förbeställt också :@[/quote]

Helt jävla sjukt beteende av dom vad är meningen med att förbeställa när dom säljer slut på mobilerna i butiken istället för att skicka dom till oss....

Exakt - om förhandsbeställningar inte prioriteras före butik så omintetgör ju detta poängen med förhandsbeställningar. Ur deras synpunkt är ju våra beställningar dock redan "säkra pengar" så klart att dem säljer i butikerna och drar folk dit så dem kan pracka på dem andra saker samtidigt.

Katastrof av dem att dem inte ens kan säga om det rör sig om 1 veckas eller 4 veckors förväntad leverans. Det som gör det extra frustrerande är att samtidigt som dem inte kan ge besked om leverans - så finns det telefoner i lager i deras butiker enligt hemsidan.

Man borde ha beställt direkt av Apple - Men lätt att vara efterklok..

Ursprungligen av HelinAkkus:

Ring dom! Det står att deras kundservice har öppet 10-17 på lördagar.

Dock är det helgdag idag = söndag.. Vi får vackert vänta tills på måndag. Dem sänder ändå inget under helgen, så spelar väl mindre roll i praktiken - men håller med om att det är sjukt frustrerande! Blev lagom glad av att dem säljer telefonerna i sina butiker istället för att leverera till dem som förbeställt också :@

Ursprungligen av HelinAkkus:

Om du går in på deras kundservice chatt så kan du be dom att skicka elektroniskt kvitto till din mail, på det kvittot finns det unikt id längst upp till höger. Jag fick inte heller den i början utan var tvungen stt be dom skicka den till mig. Sen när du fått den går du in på hemsidan och söker på spåra leverans sen skriver du in koden. Det tar bara någon minut för dom att skicka så tycker absolut att du ska göra det!

Aha! Bra tips! Ska göra det direkt på måndag när dem öppnar igen!

Ursprungligen av HelinAkkus:

Tråkigt att höra att du inte fått något än! Har du spårat den med hjälp av unikt id? Där står ditt preliminära leverans datum! Jag fick orderbekräftelse kl 9.06, en silver 256! Fick Idag runt kl 10 sms att mitt paket kunde hämtas ifrån ombudet ? skriver från den just nu och jag är kär ❤️

Har inte ens fått något unikt id än.. Bara orderbekräftelse och den kan man inte söka med. Förstod det som att först när man får kvitto så finna det unika ID:t där?

Väntar spänt på mitt ex - grattis till tidig leveran

Ursprungligen av Sake:

La en beställning på Elgiganten kl 09:04 men har ännu inte hört något från dom om mobilen någon annan som också beställt där men inte hört något?

Jepp, samma sak för mig. Inte hört något trots orderbekräftelse 09:15.

Ursprungligen av HelinAkkus:

Min kommer med bring (beställd från elgiganten) den är nog här om någon timma ?? äntligennnnn

Lyckost! Har också beställt från Elgiganten, men har inte fått något bekräftelse än..

När beställde du eller fick din orderbekräftelse? Fick min 09:15 27/10 men har inte hört ett knyst från dem!

1