Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Freelanders

Freelanders

Medlem
  • Namn Anders Rankegård
  • Registrerad 2019-08-09
  • Senast aktiv 2020-03-31
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Freelanders har skrivit i forumet.

1

Har fått ett problem med word-mallar jag gjort åt en kund. Fast jag använder deras teckensnitt så blir det ett annat i deras Windows-burkar. När jag stänger av teckensnittet i min Mac så får jag samma resultat som dem. Verkar som att mallens teckensnitt inte läses in på deras PCs – som att deras Word inte känner igen det. Någon som känner igen detta och har en lösning?

Tack, läste länken (bra artikel) och tog beslutet som den landade i – att börja om med nytt konto. Tråkigt dock att vi ska behöva lägga all den tid detta tar för att det inte går att få en dialog med Facebook.

Ursprungligen av papito:

Tack, det verkar inte vara bättre än så. Vi beslutade nu att börja om helt enkel.

Hej! Vårt Facebook-konto på jobbet har stängts ner av Facebook i samband med att vi lade upp ett sponsrat inlägg (helt utan något som skulle kunna anses vara oseriöst) och nu vet vi inte hur vi ska få tillbaka det. Facebook har EN kontaktyta för support för detta vad vi kan se; att skicka in ett foto på en id-handling, vilket vi gjort men utan respons. Någon som har erfarenhet av detta och en lösning så vi kan komma igång igen?

Ursprungligen av hummel:

Vilken version av macOS, är det någon beta-release?

MacOS 10.14.5. Problemet verkar vara relaterat till mejl jag fått på mitt iCloud-konto som flyttas (med en regel i Mail) till mappar under ett annat konto (one.com) i Mail. Jag har stängt av den regeln tillfälligt och då hämtas PDF:erna som de ska. Det konstiga är att det funkat i åratal tidigare...

Precis så, jag har inställningen Alla där. (Och Skicka stora bilagor med Mail Drop)

Ursprungligen av IngoX:

Kolla vad du har för inställningar för bilagor i Mail-appen

Mail > Inställningar > Konton > [välj konto] > Kontoinformation > Hämta bilagor > Alla / Senaste / Inga

Ursprungligen av IngoX:

Antar att du menar i Mail-appen på macOS? Testa att logga in på webmailen via www.icloud.com och titta på och ladda ner bilagan den vägen. Hur stor är filen och vilken filtyp?

Ja, bilagorna funkar faktiskt i webmailen men inte i Mail-appen. Skumt.

Hej!
Jag har fått problem med att bilagor som mejlas till min iCloud-adress (@me.com) inte laddas ner. Det står "Hämtar..." under bilagans ikon men inget mer händer. Någon som har en lösning på problemet?

1