Nightwish76

Nightwish76

Medlem
  • Namn Peter Balog
  • Registrerad 2020-03-11
  • Senast aktiv 2021-04-08
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen Nightwish76 har skrivit i forumet.

1

Hej.
Var sugen på en papertablet Remakable 2 , men priset är lite saftigt till hur mycket man skulle skriva.
Tänkte då på Apple Pencil.
Visst inte samma känsla, men man kanske kan göra anteckningar som sen konverteras till darortext även på IPad? Finns det nån bra sådan app som klarar läslampa svenska? Och funkar det bra eller mer än gimmick? Ritar inte, och gillar att skriva i journaler på papper. Tänkte kunde va nice att istället få lagrat ens tankar digitalt. Och anteckningar man gör i jobbet.

Några rykten om det eventuellt kommer en ny Apple TV?

Hej,
Har en gammal iMac som stod oanvänd i ett antal år. Så inte alltför länge sen så kickade jag igång den igen och började använda den som Zwift dator och kolla youtube mm vid meckande och tränande i garaget. Jag har tyckt att powerknappen känns lite annorlunda (om man minns rätt). Datorn har fungerat bra, men helt plötsligt så vägrar den gå igång. strömmen går inte på. Misstänker att antingen powerknappen är paj eller har ärjat kanske, eller så har helt enkelt Power uniten gått på den.
Märker att datorn får ström, då den blev lite "småljummen" på baksidan när strömkabeln sitter i. Jag har testat med några olika kablar utan resultat.
Går det att enkelt försöka fixa till något , eller är det bara att kasta den? Synd för till vad jag tänkte använda den till så hade det fungerat bra.
Sen ska den slängas vill man ju radera HDDN, då kanske man får borra hål i den....?

Ursprungligen av BlackSmp:

Inte för att jag ser att Telia räknar fel på totalpriset. Det stämmer på kronan.

, Nej, Telias skriver rätt. Skulle skrivit Telenor...

Ursprungligen av Esse:

Ja det är trams, jag tog båda månadskostnaderna bakade samman dem och delade så vem som helst kan ta den månadskostnaden gånger 24 och se totalpriset.

Bra där, såg inte et faktiskt när jag snabbt skummade igenom det listan. Såg den dock efter att jag redan beställt paket från Tre. Så får frun ett par AirPods.

Tyckte när jag var inne på Telenor och även telias sida att de priserna per månad bara gäller 12 första månaderna medan man binder sig på 24. typ 809 kr per månad för en Pro max 256 gb första 12 mån därefter 1049 eller nåt sånt. Sen att de räknar helt galet på vad totalpriset blir är också lite av lurendrejeri. Eller de räknar inte galet, de låter bara bli att ta med vissa delar av kostanden

Köpte en lur med abonnemang från 3 inklusive AirPods pro. Rätt nice.
Men gud vad jag blir irriterad på Telenors och Telias fula prissättning.
Lanserar ett visst pris, sen står det att det bara gäller 12 första månaderna. och högre resten. Telenors lurendrejeri när de skriver att minsta totalkostnad är cirka 13000 är nog bara abonnemanget eller nåt, jag fick inte ihop deras beräkning.
Jag har inte bråttom att få luren, fill mest ha den till hyfsat bra pris istället. Stillahavsblå 256 gb blev det_)

Längtar efter att få min klocka. efter tur till Apple store så blev det en grå i alla fall. med Nike strap. Dock nu när det stläpptes en blå iphone 12 pro max så kanske man skulle se till att byta färg.
UPS är tyvärr så usla på leverans.... skulle fått min klocka i måndags (ok tidigare än 22 oktober som Apple aviserat om), men så fort man valde att lämna klockan på utlämningsställe istället för hem till mig då jag inte är hemma, så vips.. två dagars extra väntan.... blä.
Hoppas få den ikväll. ser fram emot en trevlig unboxing

Hm, jag vill nog testa et par sådana. Jag ha rM i vanliga plopparna, do borde det gå bra att beställa endast M av dessa?

Ursprungligen av Marcus Attefors:

Tack!

Jag tycker den blåa passar väldigt bra till alla lite mörkare band i både läder och plast så mitt tips är att om möjligt bege dig till en Apple Store och kika lite på de olika banden och matcha runt lite i butik. Just tredjepartsband har jag personligen rätt dålig erfarenhet av. Har köpt ett gäng men tycker de sitter obekvämt och känns väldigt billiga, om man inte köper Nomad och lite sådana märken.

Laddaren kommer från Nomad: https://www.webhallen.com/se/product/293224-N...

Ha det fint!

Blev en tur till Apples tore i helgen. I butiken fastnade jag mer för Space grey än blå, även om blått var snyggt. Sen tror jag att Apples ljus i butiken gjorde inte den blåa rättvisa. väl dina blev det en S6 beställd med ett Nike band, (svart tyg) en av få som man få tidigare än massor med veckor fram i tiden.
Blir nog en Nomad Active strap till det. eller nån av de andra.

Ursprungligen av frazze:

"Produkten har utgått Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet."

Finns hos Nomad och några andra leverantörer.
Nomad har 2 versioner numera, vet ej skillnaden. Den ena är slut men står kommer snart igen.

Ursprungligen av Marcus Attefors:

Tack!

Jag tycker den blåa passar väldigt bra till alla lite mörkare band i både läder och plast så mitt tips är att om möjligt bege dig till en Apple Store och kika lite på de olika banden och matcha runt lite i butik. Just tredjepartsband har jag personligen rätt dålig erfarenhet av. Har köpt ett gäng men tycker de sitter obekvämt och känns väldigt billiga, om man inte köper Nomad och lite sådana märken.

Laddaren kommer från Nomad: https://www.webhallen.com/se/product/293224-N...

Ha det fint!

Ok, då passar den nog till svarta Nomad band. Jag ska försöka ta mig till Apple Store, det är en bit. Hade helst velat beställa, vill ju ha den NU.:) Enda som kan komma inom närtid i blått är blå med sportband, resten är typ i mitten November. Utseendet på läderbanden på Apple original gillar jag inte. (bara sett bilder dock).
HAr själv bara köpt trejdepartsband till min Garmin Fenix5, och skaffade på Yeti.se. De var riktigt bra kvalitet på dem till den klockan.

Ursprungligen av Redaktionen:

Apple har uppdaterat sin portfölj med två nya klockor men vad skiljer egentligen Apple Watch SE mot Apple Watch Series 6?

Läs hela artikeln här

Nice video, Är i taget o ska köpa min första AW, Bestämt mig för 6an, och bestämde mig direkt för den blåa. Dock var jag lite orolig för att den inte passar så bra till andra band. (tänker börja med Sportband i blått). Gillar till exempel Nomads svarta läderband och är orolig att boettens färg inte passar till bra till stilrena svarta läderband. (Inte som space grey i alla fall). så jag är mest inne på en Space grey.

Efter din recension vacklar jag tillbaka till den blå.
Vad säger du om att hitta stilrena snygga band (tredje parts) til en blå boett?

PS, vad är det för laddare du hade i videon? Är det Mophie? såg nyligen ett liknande på Kickstarter

Senast redigerat 2020-10-02 07:21
1