Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Kaffekopp

Kaffekopp

Medlem
  • Namn Klas
  • Registrerad 2020-11-24
  • Senast aktiv 2021-11-09
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen Kaffekopp har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Pathfinder:

Inte så snygg "kaffering" på skalet ?

Personligen förstår jag inte hur man kan betala 595 kronor till Apple för ett sladdrigt silikonskal?!

Dels finns det inget riktigt stötskydd för mobilen, utan klarar endast repor. Silikon är inte heller så bra vad gäller renhet, smuts och smuts över tiden och kan vara extremt svårt att rengöra. Plastskal är mycket lättare att rengöra och finns med inbyggt stötskydd. Och är dessutom billigare.

Hållbarheten kan man också diskutera. Ett silikonskal verkar hålla max 12 månader.
https://www.macworld.com/article/3314816/appl...

Vad baserar du påståendet att dessa skal endast skyddar mot repor på? Jag är övertygad om att apples skal av silikon (och även läder) flera gånger räddat min telefon från skada när jag tappat den.

Ursprungligen av xms67:

Skalet är lite halt så det glider i och ur fickor smidigt. Dottern hade ett Apple silikonskal till en av sina iPhone tidigare. Upplevde det mer ”klibbigt”. Svårt med begreppen men tror du förstår vad jag menar.

Skulle du säga att det glider i och ur fickan lika lätt som ett läderskal?

Någon med apples silikonskal som kan berätta hu väl det glider i och ur fickan? Senast jag hade apples silikonskal var till min 6s, och då gillade jag det inte alls pga att det gick så trögt i och ur fickan.

Ursprungligen av carlsson:

Skulle ta en bild på kvällen igår men det gick inte eftersom det kom ett jäkla streck mitt i allt!
Kolla bifogade bilder, och film. Tagna på kvällen, är denna "lensflare" normal? Har inte sett den innan, men har inte fotat gatulampor på natten innan heller. Ser ju katastrof ut!
På filmen som bifogas ser man tydligt att det kommer i vissa lägen.

Nej, det är ingen smuts, gjorde rent kameran jättemycket.

Edit: Filmen blev för stor.

Jag har kollat extremt mycket på kameraomdömen för iPhone 12-modellerna och inte lagt märke till detta tidigare. Jag misstänker att något inte är som det ska. Men jag kan ha fel.

Ursprungligen av zinned:

Jag funderar på att lämna tillbaka mitt läderskal, jag tror inte jag vill ha ett skal som ständigt ser skitigt ut. Ja, många kallar väl detta för början till patina men jag känner själv att jag tycker det ser bedrövligt ut.

Mitt skal på bilden har alltså inte varit utsatt för något ”skitigt scenario” utan har ENDAST gått upp/ner ur jeansficka samt vanligt användande.

Jag har kört apples bruna läderskal tidigare och de har åldrats fint till slut även om de lätt ser smutsiga ut till en början innan de får en jämnare "patina". Jag har dock tänkt lite på hur jag behandlat skalet för att det ska få en finare patina då också; som att vara extra försiktig med det i början. Men i år valde jag istället ett svart läderskal för att slippa bry mig om detta. Än så länge håller det fint till min iPhone 12 pro max.