Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
FusionStar

FusionStar

Medlem
  • Plats Karlstad
  • Registrerad 2006-01-08
  • Senast aktiv 2007-12-23
  • Antal inlägg 22

Foruminlägg

De senaste inläggen FusionStar har skrivit i forumet.

1

Tack för tipset. Det funkar kanon! Till er som inte hittar tiff-filen, så finns den här: http://rapidshare.de/files/29863851/SEK800.zip.html

Sammanfattnigsvis kan man säga att du ersätter en modell i .plisten (T ex V800) med K800. V800.tiff ersätts med SEK800.tiff. En bit kaka! Jag har endast testat det för kalendern, men det funkar säkert för mer än så.

Ursprungligen av qnx:

Vill inte vara sån, men ännu en av nyheterna i Leopard som länge funnits på Linuxdesktops, (har det iaf i KDE). Den andra stora nyheten var ju det där med Spaces...Kunde inte låta bli att skratta när jag såg det. Okej, en smidig grej, men det (som brukar kallas Virtual Desktops) har funntis för så gott som alla fönsterhanterare de senaste 15 åren iaf.
Med det sagt så finns det mycket i OS X som verkligen är en innovation.

Till skillnad från KDEs variant så kommer det nog bli snyggt i OS X. Vi kommer se fetare features i Leopard än de vi såg på keynoten. De förhandsvisade inte Leopard då.

För övrigt så har jag aldrig filer på skrivbordet. Kul att det hjälper vissa dock.

Det bör dock tilläggas att Adium inte funkar väl med filöverföringar över msn-protokollet. Det är inte klientens fel, men det är skitsamma. Skickar du ofta filer till andra som kör msn så finns det säkert lämpligare program. T ex aMsn ska vara bättre på detta.

Fortfarande härlig widget som dock inte är felfri. Bifogar screen på senaste irriterande buggen: http://files.upl.silentwhisper.net/upload6/Bild_2.png

Den enda buggen jag hittade var att Elfsborg var favoritlag default och inte AIK

Bra widget, har inte stött på några konstigheter än så länge. Rapporterar i så fall.

Gamesgrid.com har en pokerklient för os x. Den funkar helt OK. Sidan är väl inte bäst i världen, men jag hatar att spela i browsern. Vet att detta diskuteras på www.pokerexpert.se också.

Angående VPC: funkar wlanet där? Har nämligen inte tillgång till någon annan typ av anslutning

Timmys sätt funkar, tack för det!

Clamshell-läge är inte bra för ibooken. Men jag kör nu som timmy föreslog. Funkar bra. Märker dock ingen prestandaökning.

Jag använder extern skärm större delen av tiden. Grejen är att jag då kör i 1280 med screen spanning doctor, men ibookens skärm är fortfarande igång. Eftersom man har så lite vram så borde man kunna stänga av ibookens skärm för att spara lite minne. Hur gör man det, om det nu går?

Kan tillägga att jag även kör extern mus + tangenbord.

1