Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Pontus Sörlin
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2002-07-18
  • Senast aktiv 2010-06-07
  • Antal inlägg 183

Foruminlägg

De senaste inläggen Pontus Sörlin har skrivit i forumet.

Tack. Men webhallen är flestavat. Man hamnar på en vitaminsajt.

Belak, du är väl administratör och har rätt att öppna trådar etc? Det finns en mycket aktiv tråd i mac-nyheter som handlar om denna fråga som verkar vara populär. Den tråden är dock stängd. Vore det inte en bra idé att öppna den? Denna tråden är ju öppen t.ex.

Trodde ni att Apple fick använda iWork som varumärke i Sverige? Där trodde ni fel. Apple har inte kunnat registrera varumärket i Sverige på grund av att det svenska företaget iBusiness registrerade det redan 1998. Apple har försökt häva varumärket, men den 6 juli 2007 kom domen som nekar Apple att få häva iBusiness varumärke. Se mer på iBusiness hemsida.

För att underlätta moderering som faktiskt sammanfaller med medlemmarnas intressen kan man upprätta regler för hur moderering skall gå till. Och publicera den listan på sajten. Då undviker man onödiga ändlösa diskussioner om till synes godtycklig moderering. Och varför inte låta medlemmarna vara med och bygga upp listan? Då kan man skapa samklang i annars svårförenliga kulturer. Allt går - bara viljan finns. Se på Steve Jobs. Han kunde till och med förena Mac med Intel. Slå det den som kan.

Måste ändå säga att det verkar vara lite stram moderation av inlägg.

Olle@mac hade ju fört fram en hel del feedback i detta forum om nya och gamla medlemmar. En liten filmsnutt om det kan ju ha illustrerat en poäng i hans kritik av 99.se. Att säga att ämnet är off-topic och att det därför skall raderas känns som censur, faktiskt.

Tycker det är tråkigt och olyckligt att Olle@mac försvunnit från 99.se. Han var ju en av de verkliga "eldsjälarna" på detta forum. Att en så långtida och trogen användare röstar med fötterna, borde 99.se se som en allvarlig kritik mot forumet.

Att man inte ser till att de som brinner för mac får en plats på ett macforum är omacigt.

Think different.:tveksam:

Håller med förste postaren.

Med ett ord - det känns "omacigt", faktiskt.

Tyvärr var det samma sak där. Jag måste avsluta mitt abonnemang för att de skall kunna säga om de kan leverera till mig eller inte... Mystiskt.

Aha. Tack för den informationen Johan. Kollade bara i deras tabell. Skall genast kolla lite närmare.

Jo, jag kollade tiscali, men Basic är ju bara 500 kbit.

Tiscali Extra är 8MB skulle det väl vara i så fall och då är det fast pris upp till 10 GB. Jojo. Sedan sitter taxametern och tickar igen som förr...

Inte så kul, faktiskt. Fast pris skall det vara. Man vill ju inte sitta och hålla koll på nedladdningsmängder.

Ja, det verkar ju vara modellen.

Tänkte uppgradera till 10 MB från 2,5 (har bostream). Det går inte för de har inga platser kvar på vår station.

Ringde BBB och de har inga platser kvar på vår station.

Ringde Adamo och de har inga platser kvar på vår station.

Ringde Telia och de har inga platser kvar på vår station. Men inte riktigt, för de kan inte säga om de har några platser kvar. Jag måste säga upp mitt bostream-abonnemang först innan de kan se om de har några platser kvar. Om de inte har några platser då sitter jag ju risigt till...

Någon som har några förslag på vad man kan göra om man vill ha 8-10MB eller mer?

Klart det blir liten användarskara om det inte finns någon portning för maccen...

Instämmer om D-Link routrar. Undvik.

Tack. Då lutar det åt ett grafikkort ändå.

Vad ger mest utdelning? Ett nytt grafikkort eller mera minne. Jag tänkte spara lite, så vilket är bäst? På denna macen har jag 16 MB grafikminne och 384 MB RAM, 466, G4.