Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Rasmus filmklippare
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2006-03-01
  • Senast aktiv 2019-03-20
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Rasmus filmklippare har skrivit i forumet.

1

Julmust är det enda som hjälper.

Om du inte har bråttom så vänta till februari. Avid har gått riktigt dåligt det senaste året, deras CEO samt teknikchefen har avgått. Enligt nedanstående länk så kommer en ny "strategi" inkl nya produkter presenteras i februari.

http://www.avid.com/company/releases/2007/071113_customer_avid.html

Avid behöver verkligen skärpa till sig, helst med ett helt nytt program utan gammal skräpkod, jag menar år 2007 ska inte playback stanna av bara för att du drar i ett mixerreglage t ex. De har branschens i särklass bästa mediahantering för stora projekt och trimreglagen är suveräna, men det finns SÅ mycket som jag gillar bättre med Final Cut Pro i övrigt. Lustigt att du nämner strul med Avid, har också haft samma upplevelser de sista åren - stabilitet som en gång i tiden var Avids stora trumfkort!

Du får DEFINITIVT mer för pengarna om du köper FCS idag, så om du måste köpa nu så kör på äpple-lådan. Final Cut kan för övrigt exportera EDL och OMF (det sistnämnda endast ljud, t ex till Pro Tools).

Lycka till med inköpen!

Enligt denna diskussion så verkar de nya uppdateringarna av iPhone-firmware 1.1.2 och iTunes 7.5 fört med sig att det nu går att importera egna ringsignaler till iPhone via iTunes. Detta utan någon extra mjukvara. Var väl på tiden.

http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1229012&tstart=0

tjoho,
Rasmus

Har stött på samma problem och löst det hela tillfälligt genom att ta bort den Garageband-mapp som ligger i Användarmapp - Library - Application Support. Obs! Alltså inte Garageband-mappen i hela datorns Library.

Dock så dyker denna mapp upp igen så fort jag startar Garageband och så blir det dubbelt i Logic igen... så perfekt är det ju inte så länge man kör både Logic och Garageband....
Måste vara bugg i Logic.

1