Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Lilian Ljungberg
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Jobbar med grafisk design och web design.
  • Registrerad 2006-03-26
  • Senast aktiv 2019-03-05
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen Lilian Ljungberg har skrivit i forumet.

grönt te var det jag hällde i tangentbordet...

Tack för tipsen! Ska vara rädd om det jag har då. Hällde en kopp grönt i det för någon vecka sen men det överlevde (gjorde samma sak med kaffe med mjölk för något år sen, gick inte lika bra...)

Jag har ett trådlöst tangentbord med num del (vit ej alu) men kan inte hitta det på Apple Store längre, det fanns en tråd från 2008 att det inte fanns några såna längre men det är ju så länge sen, vet någon om det finns att få tag på? En kompis vil köpa ett och jag har sagt att det finns men hon hittar inget.

Är dert någon som vet någon programvara för att lägga upp Live Chat på en webbsida som fungerar både i MAc och PC?

En försäljare har sagt att det bara går att köra en extern skärm åt gången till MacBook. Stämmer det?

Tackar, nu har jag stor windowsskärm.

Kan jag passa på att ställa en till fråga om Parallels. Jag får upp en ruta som är ca 12 x 12 cm och där i ligger Windows, förstår inte hur jag ska göra för att få den större om jag i parallels går till Full screeen mode så blir windowsrutan lika liten och resten runt om är svart.

Tack!! Nu fungerar det när jag inte använder Microsoft Virtual PC.

Jag har senaste versionen av Parallels 3 och tänkte uppgradera till 4 men vill inte betala än förrän jag vet om jag kan få 3:an att fungera. Det verkar inte vara Parallels som är problemet utan när jag ska installera Virtual PC för Mac version 7 med Windows XP Professional. När Parallels frågar skriver jag in produktnummer för Windows och stoppar in installationscd:n för Windows och sen kommer jag inte längre. Finns det något annat sätt att köra Windows i Parallels utan att använda Microsofts Virtual PC för Mac? Fast det är konstigt att det fungerar i min gamla MacBook Pro (som inte är så gammal, drygt 2 år). Otroligt tacksam för all hjälp jag kan få!
--Lilian

Har du hittat någon lösning på problemet med Parallels, jag håller på just nu att försöka installera Parallels och Virtual PC med Windows XP på min nya MacBookPro och lyckas inte.

Jag har upplevt samma sak sen i söndags. Firefox kraschar hela tiden och går inte att öppna (har kastat och laddat ner på nytt men det hjälper inte), nu har jag laddar ner Firefox 2.0, som fungerar hyfsat. Flash är jättejätteseg, TaskTime4 fungerar inte som det ska, datorn hänger sig 10-tal ggr per dag. Känns som att vara tillbaka på 90-talet. Har inte installerat Safari 4. Har en ny MAcBookPro 2.53GHz Intel Core 2 Duo.

Har min nya MacBookPro kopplad till min gamla Cinema Display-skärm (via adapter) och vill ha Dock och rullgardinerna på Cinema Display-skärmen. Med gamla MacBookPro så blev det så automatiskt. Någon som vet om det går att få till?