Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Lilian Ljungberg
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Jobbar med grafisk design och web design.
  • Registrerad 2006-03-26
  • Senast aktiv 2019-03-05
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen Lilian Ljungberg har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Goflorp:

Vad använder mottagarna för mailprogram. "PC" blir lite luddigt...

Väldigt osäker här men:
De har väl HTML-visning påkopplat och då blir det mottagna mailet "utskrynklat" (bilagor visas inne i mailet - om de kan). Troligen har de välan nån knapp som säger visa bilagor eller dyl... den skall väl bara hittas.

Det konstiga är att när jag skickar exakt samma sak via webmail så kommer de åt det bifogade.

aldrig å, ä ö mellenaslag eller krumelurer, filändelser är alltid .pdf

Använder Mail 3.1 i Leopard (MacBook Pro Intel Core). När jag bifogar något i Mail (Skicka alltid Windows-kompatibla bilagor förvalt) så kan många PC-användare inte spara ner det jag skickat, de säger att de ser det bifogade som innklistrat i mailet men att det inte finns något bifogat att spara. När jag skickar samma mail via webmail så har de inga problem att spara.

Har nyligen installerat Leopard och den trådlösa musen jag använde vid installationen har fungerat bra. Nu när jag tar med min MacBook till ett annat kontor där jag har en annan Mighty Mouse så får jag inte den att fungera. När jag öppnar Bluetooth så finns alla enheter i en spalt med Mus #1 Ej ansluten Mus # 2 Ej ansluten. Jag har provat flera gånger med att göra musen upptäckbar men ingenting händer, jag kan heller inte se att det finns något i boxen om Bluetooth där man kan "Ansluta" en viss enhet. Jag har också två wireless tangentbord men de har kommit igång av sig själva.

Har Windwos XP installerad i Boot Camp. När jag försöker starta Windows i Boot Camp får jag meddelandet: "Det gick inte att starta Windows eftersom följande fil saknas eller är skadad: <Windows-rot>\system32\hal.dll
Installera en kopa av filen ovanför på nytt."
Jag är totalt lost, vet inte hur jag ska gå tillväga för att installera filen, hittade en hal.dll i Parallels. Parallels fungerar bra fast jag undrar hur jag kan få större fönster där (det blir mycket scrollning), själva fönstret kan jag få större men inte innehållet, kör jag helskärm blir det samma storlek fast med jättebokstäver. Tacksam för all information så jag kan lära mig mer.
Lilian

En till som vill tacka för tipset!