Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
osstools

osstools

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Knepig
  • Registrerad 2006-05-13
  • Senast aktiv 2016-02-27
  • Antal inlägg 30

Foruminlägg

De senaste inläggen osstools har skrivit i forumet.

Någon som har tips på apps som funkar till barn på strax över två år? Det får gärna vara apps där de lär sig saker som bokstäver eller annat. De flesta jag hittat har inte stöd för svenska och det vore fett med några grymma som har stöd.

Tips någon?

Ursprungligen av Specias:

Hej. Vet inte riktigt om detta passar in i diskussionen men här kommer det ändå!

Ska snart bestämma mig för att köpa en IPhone 3G 16GB från Ebay.com. Säljaren tar emot betalning via Paypal, har frågat honom om garanti, finns ingen. (Normalt sett när det är en bluffmakare har jag lagt märke till att de säger att det är en internationell garanti)

Hursomhelst, säljaren har bara fått ett enda positivt omdöme hittills, dock inga negativa.
Priset är makalösa 540$, är detta för bra för att vara sant? Bjöd på denna auktionen, en annan snubbe vann den, men efter en dag eller något fick jag ett meddelande från Ebay att jag "fått en ny chans", vilket innebär att jag får köpa den till priset den skulle säljas för.

Detta blir för mig isåfall första gången jag köper någonting från Ebay, så är lite osäker på hur säkert allt är med köp osv. Vill ju inte blir lurad på pengar :S.

Hur hade ni gjort?, vad är värt att tänka på? Det jag mest reagerar på är att mobilen saknar garanti, jag menar, om något skulle strula/gå sönder, är det helt kört då?
Är lite bråttom med svar...

Mvh, Johnny.

Vet ej om jag får göra detta, men detta är länken till auktionen:
APPLE IPHONE 3G UNLOCKED 16gb (1.1.14 FIRMWARE) - eBay (item 280250881049 end time Jul-29-08 11:27:04 PDT)

APPLE IPHONE 3G UNLOCKED 16gb (1.1.14 FIRMWARE) ?? Say again.. Firmware 1.1.14

Vad är det? 1.1.4 har ju aldrig körts på 3G. Verkar skumt.

släpptes i dag och funkar kanon!!

Nu är den ute.

1.0 av swirlyspace mms

funkar kanon!

Funkar guld! Kör 1.1.1 uppgraderad till 1.1.4

Tack som faan! Dax att implementera den i swephone?

Det verkar inte som att de senaste versionerna av varken iJailbreak eller ZiPhone fungerar med OS X 10.4

Ha detta i åtanke när ni skall låsa upp. Jag fick lite huvudbry när jag satte igång med lur nr 3 och inte fick den att funka.

Ursprungligen av Flip:

jag tycker isms är betydligt bättre än smsd. isms har i stort sett samma funktioner men det finns en funktion som gör att den sticker ut och det är en sökfunktion! Äntligen kan man söka i sina sms. Programmet är också betydligt snyggare och har även stöd för smilies. Det enda den saknar är backup-funktion som smsd har.

Funkar med +46 prefix?

Ursprungligen av andreek:

Jag tog det stora steget att uppdatera till 0.9 trots tillägget av det andra programmet. Anledningen till att jag uppdaterade var just att man nu kan skriva å, ä, ö utan att det blir en massa konstiga tecken i andra luren.

Den andra appen är nån kodningshistoria som jag inte alls vågar röra. Har gömt den med Customize, så jag inte ska råka fibba till nåt...

vad tycker du om smsd? funkar det med +46 prefix på alla nummer? är det något som buggar eller som inte finns alls?

är det någon som testat smsd 0.9?

feedback isf.. något som strular? något som fortfarande saknas?

Skulle behöva en längre laddkabel till min iphone. Den är ju endast en meter vilket gör att man måste ligga på golvet om man vill snacka samtidigt som man laddar. Någon som vet vart man kan köpa en usb-iphone/ipod kabel som är längre alternativt en separat laddare som har längre kabel.?

Jag sittter här med ett problem med Mail. Den hittar inte min inbox trots att alla mailen och intällningarna ligger kvar från 10.4. Jag får ner mailen i min iPhone men det är helt dött i Mail. Har testat att installera om leopard men det är samma skit.

Jag kör IMAP och det märkliga är att den skickar som vanligt men som sagt, tar inte emot några mail. Någon som har någon ide?

nåja.. slängde just in leopard. återstår att se vad luren säger.

hoppas de kommer fort.. jag vill installera NU !

Ett bud snurrade just in på kontoret med Leopard i högsta hugg. Sitter nu och är lite orolig att uppdateringen skall ställa till problem för min upplåsta iPhone.

Någon som vet mer om detta?