Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
osstools

osstools

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Knepig
  • Registrerad 2006-05-13
  • Senast aktiv 2016-02-27
  • Antal inlägg 30

Foruminlägg

De senaste inläggen osstools har skrivit i forumet.

Satt just och skrev ett sms när det ringde.. avslutade samtalet och kom då tillbaka till sms:et men all text jag skrivigt var borta.. Skrev ett nytt sms och var i stort sett klar när det ringde igen.. Samma sak igen. All text borta.

Någon som vet vad det beror på?

Har en 1.1.1 som är upplåst med anysim och med hela swephone paketet installerat.

Ursprungligen av emesso:

Hej
Jag kan inte hitta någon .GlobalPreferences.plist i Swephone-1.1.1-b1 mappen. jag har radderat filen och fastnat i punkt 6 i guiden???
Hjälp
Tack på förhand
/E

Kör du 1.1.1 så skall du hoppa direkt till punkt 8 på swephones guide. Alla punkter innan punkt 8 behövs inte på 1.1.1

Ursprungligen av joakimd:

DirektURL?

http://www.nullriver.com/~zigzag/AppTappInstaller.zip

Ursprungligen av joakimd:

Vart får jag tag på Install.app filen, på deras sida står det att den inte stödjer 1.1.1 än. Berätta.

http://iphone.fiveforty.net/wiki/index.php/UIKit_Based_Applications#Application_Installers

här har du den. funkar för 1.1.1

sen är det bara att göra som Laroche beskrev. efter detta får du först installera Community Services. när det är gjort så dyker det upp en jävla massa fler apps. en av dessa är OpenSSH. jag var dock tvungen att installera BSD Subsystem innan jag kunde installera OpenSSH.

när således OpenSSH är inne så kan man sätta igång att köra swephone. viktigt här är att guiden som finns hos swephone är för 1.0.2 och om du sitter på en 1.1.1 så skall du isf hoppa direkt till punkt 8 i guiden.

well, well. hoppas det funkar.

HAr installerat installer.app på luren och uppdaterat den men openssh kommer inte upp i listan över tillgängliga apps att installera..

Någon som har nå bra ideer? Måste ju få in openssh för att kunna köra swephone.

Tacksam för svar.

Ursprungligen av Laroche:

har fått igång 1.1.1 nu även lagt in så jag fått in international.
Så här fick jag in international utan swephonefilerna
http://niw.at/articles/2007/10/13/en...ngs-on-iphone/

Ladda hem app installer högerklicka på skivabilden välj visa innehåll leta upp appinstaller
grå med rund ring öppna independence kolla att du är jailbroken gå till customize add för över app installer ikonen klart.

Fick du även +46 nummer att funka med international?

Perfekt! Då har jag något att gå på! Skall köra igång ikväll och så får vi helt enkelt hoppas på det bästa.

Tack!

Hej.

Låste upp min 1.1.1 under natten genom att använda diverse olika guider. Allt funkar kanon men jag har fortfarnade inte fått klarhet i huruvida det är möjligt att lösa problemet med igenkänning av svenska telefonnummer, få bort den engelska ordlistan osv osv.

Det var relativt enkelt att låsa upp luren med hjälp ifrån bla jonis76 fina guide. Men nu återstår alltså att få in resten, förslagsvis swephone. Här hittar jag dock inga guider och får ingen klarhet huruvida det går att instal

lera Installer.app på 1.1.1 och hur man isf gör för att få in det. På ifun siten så sluter guiden med "OpenSSH från Installer.app är installerad (om du inte förstår vad det innebär bör du inte gå vidare med denna guide).

Vore dunder om någon hade någon länk till hur man installerar Installer.app på en 1.1.1 så att jag kan gå vidare med guiden i från swephone.

Det har även snackats en del om att det går att ändra lite i koden för att få fram internationella instllningar men jag har inte sett någon utförlig guide. Någon som vet var man kan hitta en?

Tacksam för svar.

Exakt. Detta är sätt som ju iof fungerar men jag lystnar mer eller mindre uteslutande på elektronisk musik som ju släpps på vinyl i EP format. Alltså blir det en jävla massa mappar med två låtar per mapp(och givetvis en eller två .jpg filer oxå) och låt säga 10 - 20 mappar tankade per vecka. Med andra ord pallar man inte tagga om eller söka Album Art då dessa plattor extremt sällan finns i iTunes Store. Om jag fått hem låt säga 5 skivor/mappar så drar jag sådeles dem rakt in i respektive playlist i iTunes. Men där fattar ju inte iTunes att .jpg som ligger i mappen tillhör låtarna i samma mapp...

Har all min musik i mappar där även Album Art ligger.. såklart.

när det tillkommit en mapp så drar jag den in till rätt folder i iTunes. Som ni säkert vet kommer inte Album Art med utan måste läggas till på egen hand. Men, det är ju 2006 och det känns som någon har gjort ett litet app som löser detta?

Har letet men utan att finna. Någon som har samma problem och som hittat vad jag söker

Har nu även testat iCamShare som är ett inspelningsprg för iSight.

Fuck, börjar bli less på de här...

Har testat detta.. Saknar dock ett enkelt program där man enkelt och lätt kan spela in klipp med hjälp av den inbyggda iSighten...

Har även kört inspelning via Quicktime och Quicktime Broadcaster. Det verkar funka men sen blir det endast en vitt när jag försöker spela upp klippet.

Senast redigerat 2006-06-14 11:38

Har gett iVeeZeen ett försök men det har inte riktigt funkat... Stänger ner varje gång man avslutar en inspelning och filen blir oanvändbar.

Finns det någon som testat något annat program eller som upplevt samma probelm och hittat en lösning?

Jag kör MacBook Pro 2.0 ghz.

Någon som vet? En sajt som samlat de program som uppgraderats till att klara Intels Dual core..