Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Thomas Haglund
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2006-06-02
  • Senast aktiv 2016-03-19
  • Antal inlägg 23

Foruminlägg

De senaste inläggen Thomas Haglund har skrivit i forumet.

:">ibland är lösningen nära uppdaterade iphoto och en omstart senare så är man back on track:D

Så har jag allti gjort men nu vägrar det funka:'(

Uppdaterade idag från iphoto 06 till 09 tidigare kunde jag bara dra en bild till iphoto, men nu funkar det inte har jag missat något?.

Adrian jag kör med mail programet från apple.
Har ochså provat att starta om mail men det hjälper inte, jag tro inte att problemet är hos bredbandsbolaget har loggat in på deras webmail och bytt lösenord och testat att skicka därifrån och det funkar. Så jag vet inte riktigt vad jag skall göra om jag skall ladda ner Mozilla och köra tunderdbird finns väl för mac? .

Hejsan Igen!
Nya bekymmer fattar inte vad det är för strul med mailen denna ruta kommer upp när jag vill skicka mail, får inte in skärmbilden ! Men den säger att jag skall annge lösenordet för min utgående e-post server vilken är smtp.bredband.net så jag gör det och väljer att spara lösen i nyckelringen. Pang så studsar rutan upp igen men det kepiga är att det funkar ibland, men det är irriterande. Så förslag motages tacksamt / Thomas

Hama FireWire kabel (4 till 6 pin) 1,8 meter

FW-9

Lagerstatus:
finns i lager

Pris exkl moms: 79 SEK
Pris inkl moms: 99 SEK

Cyberphoto.se
det finns andra kablar ochså 4pins tex.

Tack för hjälpen köpte en fw kabel 99 spänn sen så var det bara att köra. Kameran kom upp direkt jag startade I mowie.

Hej igen nya frågor. Jag har en sony kamera dcr-trv19e sladden som följer med var usb, läste på hjälpsidorna att det skulle vara firewire om man skulle importera direkt till I movie. Annars kunde man med usb kopplingen lägga det direkt till hårdisken och sedan dra det till programet. Mitt problem är att jag inte fattar hur dom menar, ser inte kameran så att jag kommer åt filmen så hur gör man för att få den på hd ?.

Senast redigerat 2006-12-04 03:51

Nu har jag fått tillbaka datorn, det varlogikkorten som pajat naturligtvis var det lång leveranstid på detta. Men som tur är så köper jag helst i butik så det har löst sig bra ändå.
Grafit i Umeå tyckker jag gjort ett bra jobb och varit schysta. Det enda so är störande att plattan bakom styrplattan inte ligger som den ska utan sticker upp.

Då dog den igen!. Fick hårdisken utbytt 4 veckor tog det innan jag fick tillbaka den från servicen. 2 veckor senare så är den helt död. Nu åker den

Nu är jag tillbaka med fler frågor efter bytet. Jag har ett problem om jag vill se filmsnuttar som är för Windovs mediaplayer. Så behöver jag ladda ner den gjorde det, men sen när jag skall instalera så kommer det upp en dialogruta som säger att det inte finns nägot förvalt program för att öppna filen. Hur göra? eller finns det något annat program för att kunna se wmp filmer?. Nästa problem är att på vissa sidor säger os att jag saknar insticksfiler antar att det är codecs på Windovs språk vart hitta och vilka behöver jag

Beträffande värmen så blir den varmare än min Acer laptop, men på på pc´n går fläkten ofta med ett ihärdigt brummande, På macbooken går den sällan igång om jag inte har flera program öppan. annars är den knäpptyst. De andra problemen har jag inte märkt något av.

Köpte .mac tycker det verkar smidig även om det kostar 1000 kr. Grejen är att jag vill ha en website tänkte använda I-Web imget konstigt med det. Men så vill jag ha en liten site för dottern, måste jag köpa ett fammely pack? känns lite surt eftersom det är 800 kr till, eller kan man komma runt det?. Annar är det bara att dra ner brallorna för Jobbs:(

Har ett problem eftersom jag såg ljuset och skaffade Mac så vill jag använda photocast så att släkt och vänner skall kunna få bilder på dottern. Men när jag kollar med Ie eller Firefox på pc så funkar det inte eftersom browsern inte stödjer RSS, men det står att det skall funka men pc och om man kollar på Apple så säger dom i reklamfilmen att det funkar, så om någon vet vore jag tacksam för lite hjälp.

Kollade runt och hittade detta program för site byggande, så om någon har erfarenhet eller tips på andra program vore jag tacksam. Vill att det skall vara enkelt men med mer valmöjligheter än Iweb. Är nybliven switcher så det får inte vara alltför komplicerat.