Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
flexish

flexish

Medlem
  • Plats Lund
  • Registrerad 2006-06-04
  • Senast aktiv 2011-09-20
  • Antal inlägg 20

Foruminlägg

De senaste inläggen flexish har skrivit i forumet.

1

Värt att tillägga är att i och med uppgraderingen till Core 2 Duo har 2.0 Ghz modellen 4 mb cache medan 1.83 Ghz modellen fortfarande har 2 mb cache vilket innebär ytterligare prestandaökning jämfört med den senare. Har du pengarna är det värt att satsa på 2.0 Ghz modellen. Vad gäller minne så gör 2 Gb väldigt stor skillnad så det är lika bra att satsa på max på en gång.

Jag skulle också uppskatta en webbinriktad sida. Kör hårt!

Fler och fler saker läggs till på shoppinglistan, sen ska man bara hitta en finansiär till allt också

Spänningen är olidlig

Då är det väl dags att ansluta sig till skaran spekulanter, här kommer mina reflektioner kring MacWorld 07;

iLife 07 och iWork 07 känns som självklara uppdateringar, jag tror att mest händer med iWork då Apple gärna skulle vilja kunna konkurrera mer med MS Office trots att Pages inte direkt kan jämföras med Word. Ett tredje program tillkommer i den sviten i form av något kalkylprogram.

Jag tror inte något händer med den bärbara serien då den nyligen uppdaterats, detta sker istället senare under året när Intel har sin nya "Santa Rosa" plattform klar.

Det kan komma att ske en eventuell övergång till Core 2 Duo för Mac Mini men inte mycket mer när det gäller den stationära produktlinjen.

Vi får en mer genomgående presentation av Leopard samt ett releasedatum, möjligt att de skulle kunna skrälla och släppa det redan nu dock är det ganska osannolikt.

iTv presenteras i sin helhet tillsammans med ett spikat lanseringsdatum.

Jag tror inte på några iPod-uppdateringar då Apple istället lagt vikt på "iPhone" eftersom den varit så omdiskuterad att de inte kan gå miste om en sådan möjlighet att släppa en telefon, dock är jag inte övertygad om att release sker i samband med MacWorld.

Sedan har det spekulerats en del kring nya Cinema Displays, och det hade inte varit fel, men jag tror de håller sig till utvecklarkonferansen senare i år. När de väl uppdateras tror jag att 23" ersätts med 24".

Detta summerar mina tankar kring MacWorld, jag blir dock inte besviken om de visar sig vara helt tokiga, det enda jag egentligen planerat för året är Leopard, men av erfarenhet vet jag att om de släpper något spännande (vilket de nästan alltid gör) kommer jag definitivt vara sugen.

Bra jobbat, jag ser med spänning fram emot ett spännande år på nya 99mac.

Jag tycker det är väldigt snabbt, trots att jag sitter med 512mb RAM i min MacBook. Verkar riktigt lovande.

Som rubriken lyder, har någon använt Apacer minnen i sin MacBook och har de fungerat bra? Hittills har jag enbart läst om folk som använt TwinMOS, Crucial, G.Skill, Kingston och PNY. De enda minnesmodulerna som tydligen inte fungerar är Corsair.

/Stefan

Ett tips är att leta upp ett exemplar av senaste MacWorld där de har just ett test av ekonomiprogram

Nope,

2x2.66 Ghz
1Gb RAM
250 GB HDD
GeForce 7300GT 256Mb
16x superdrive

2499$

Angående garantier så försvinner dem inte av att man sätter i minnen på egen hand, det är iallafall vad personalen på Apple Center i Lund sa när jag kollade upp det.

1