Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
saidkarlsson

saidkarlsson

Medlem
  • Plats Malmö
  • Registrerad 2006-06-08
  • Senast aktiv 2008-08-24
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen saidkarlsson har skrivit i forumet.

1

Sitter här och bråkar med min nyinköpta HTC touch diamond (jag skulle naturligtvis valt iphone om den också gick att få för 0:- och 399 kr i månaden, använda upp hela beloppet och gratis mobilt 7,2 bredband, men så generösa är ju inte telia...).
Det dumma med den är att jag inte får den att funka som mobilt modem med min macbook pro, eller: det funkar smärtfritt att köra den som bluetoothmodem, inga konstigheter alls, känns dock som att det vore lite dumt då bluetoothkopplingen då blir en flaskhals som gör att jag inte kommer upp i de 7,2 mbit som resten av kedjan utger sig för att klara.

Någon som fått ovanstående lur att agera USB-modem i Leopard?

jag köpte ett svart laptopfodral på designtorget här i malmö för 175 kr, enkelt, sobert och snyggt, kanske ca 1 cm för stort på höjden, men jag tycker inte att det stör så värst mycket.

min funkar fint, en 1,83 ghz. visst, fläktarna mooar ibland, och datorn blir varm, men inget av dem är tillräckligt extremt för att jag skulle klassa det som onormalt.

Jag har haft samma problem, gick in i enhetshanteraren och inaktiverade kameran, efter det funkar det fint. förvisso kör jag inte nya live messenger, men det borde ju rimligtvis inte ha någon betydelse.
konstigt att apple skickar med en drivrutin ger bluescreen så fort den aktuella enheten anropas, beta eller ej...

innebär inte det alternativet att den interna skärmen fortsätter vara primär, dvs att nya fönster och program öppnas där?

....Går det?
Alltså inte filmer som är köpta via itunes, utan alla andra filmer jag har på hårddisken, vore ju riktigt trevligt om man kunde titta på dem på min nya macbook via frontrow. (jag har redan delat min musik på det sättet)

jag har samma problem med min 20'' cinema display.
tänkte precis ställa samma fråga som du gjort här...

1