Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Rossifumi

Rossifumi

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2006-07-17
  • Senast aktiv 2014-04-21
  • Antal inlägg 231

Foruminlägg

De senaste inläggen Rossifumi har skrivit i forumet.

Ursprungligen av zarkov:

Det verkar som om 32GB är populärast, jag beställde en vit 16GB och har fått beräknad leverans 2-9 nov medan alla 32GB har fått 3-10 eller 4-11 nov.

Nej, jag vet om flera 32GB som har 2-9 nov (däribland jag).

Ursprungligen av Zimmerman:

Jag har mycket, mycket svårt att tro att säljare i en Telia-butik kan/får ta sådana individuella beslut som att låsa upp en Iphone när dom känner för det :-D. Så funkar det ju inte. Inte i Sverige. Eller Finland. Eller Norge. Kanske i Danmark.

Min kollega skulle byta operatör efter 3 mån, säljaren på Telia sa att det inte var upp till henne utan de skickade en förfrågan till Apple som sedan skickar ut upplåsningen som en uppdatering i iTunes. 24h senare var den upplåst... Så vill dom så kan dom, handlar om att träffa på rätt person bara som sagt.

Ja, det fungerar utmärkt.

Ursprungligen av ru4real?:

DIna skattepengar?

Ja, han har nog missuppfattat vad .SE får sina pengar ifrån. Klippt och klistrat ifrån deras sida.

Citat:

Överskottet från registreringen av domännamn finansierar projekt som bidrar till Internets utveckling i Sverige

- Om .SE | .SE

Ligger runt 3.5 mbit inomhus med Telia i GBG.

Ursprungligen av marcushedenstrom:

Okej, men svarta 32-giggare var svårt, alltså. Jag har beställt online, så jag ser fram emot en med mitt namn på sig inom den närmaste månaden.

Jo, det var väl den mest "önskade" modellen. Jag ville ha en vit 32:a så jag hade väl lite lättare då den verkar minst "önskad".

Ursprungligen av marcushedenstrom:

Hehe, inte en chans att jag orkade gå upp klockan 5. Vaknade nyss. Hur gick det för er andra i Göteborg? Någon lycka med svarta 32-giggare?

Inte behövde man gå upp klockan 05
Jag åkte till Kungsportsplatsen kl 0930 och kollade. Fick en kölapp med 35 nummer före och de bakom kassan säger att de inte har så många telefoner kvar, tar då och drar ner till Nordstan och där är butiken tom och har flertalet telefoner kvar (svarta 16GB och vita 32GB) så att köa är sjukt onödigt

Jag har en AirPort Extreme, första modellen som kom med 802.11n.

Kör jag den i kombinerat 802.11 b/g/n så får jag ut 45-48 mbit i Bredbandskollen och ungefär 6MB/s när jag skickar filer i det interna nätverket. Väljer jag däremot att köra den i endast 802.11n (2.4 eller 5 GHz spelar ingen roll) får jag ut 38-40 mbit i Bredbandskollen men närmare 10MB/s i det interna nätverket vid kopiering av filer.

Jag har BBB 100mbit och med kabel ur AirPorten får jag ut 80mbit utan problem.

Hur kommer det sig att jag får lägre hastighet externt men högre internt med endast 802.11n?

Har testat både med och utan kryptering.

Låter ju inte allt för bra...

Citat:

Steve Jobs, who has been on medical leave from Apple Inc. since January to treat an undisclosed medical condition, received a liver transplant in Tennessee about two months ago. The chief executive has been recovering well and is expected to return to work on schedule later this month, though he may work part-time initially.

Mr. Jobs didn't respond to an email requesting comment. "Steve continues to look forward to returning at the end of June, and there's nothing further to say," said Apple spokeswoman Katie Cotton.

- http://online.wsj.com/article/SB124546193182433491.html

Lär ju ligga på installationsskivan om inte annat om man bläddra igenom den.

Shit, här var det livat. Det var menat som ett skämt men det går visst inte alltid hem...

Ni skall inte ropa hej än... Den lär använda mini-displayport så att man MÅSTE köpa en Appleskärm till

Det står på uTorrents forum att ALLA funktioner som finns i Windowsversionen är att anse som saker som är på "att-göra-listan" för utvecklarna av Macversionen.

Ursprungligen av Goflorp:

Så, min högst personliga uppfattning om Windows är att det är ett apfult smäck, som ett sketbolag som helt saknar smak lurat på folk och piskat in i ryggmärgen på att, struligt, ja men så skall det vara. klart det strular....datorer gör ju så....

Sedan dyker det alltid upp någon som påstår sig har en burk som minsann ingen har bootat om sedan Drottning Kristinas glada dagar.

Det är ju svårt att ta dig på allvar när dina kommentarer ser ut som dom gör.

Jag sa inte att jag inte startar om min dator med Vista. Men jag startar även om mina andra Mac:ar som kör OS X lite då och då. Mina program hänger sig även på Mac:en och jag har fått OSX motsvarighet till BSOD minst lika ofta (läs sällan) som jag får BSOD på mina Windowsdatorer de senaste åren.

MItt har fungerat klockrent. Men igår när jag satt och skrev så dog det bara, bytte batterier men inte ville det sig bättre för det - stendött. Så jag ogillar det