Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
emilmarklund

emilmarklund

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2006-07-19
  • Senast aktiv 2009-12-25
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen emilmarklund har skrivit i forumet.

1

Även jag upptäckte för snart två veckor sedan en spricka i plasten på min svarta telefon, alltså bara en vecka efter inköp. Den startar vid hörlursingången och sträcker sig 5-6 mm snett nedåt/utåt. Den verkar dessutom ha blivit större efter detta. Jag antar att det beror på att hörlurarna sitter väldigt tajt, men det är ju givetvis inte acceptabelt att en ny produkt inte håller längre. Jag har aldrig tappat den eller suttit på den och har förvarat den i ett läderfodral, men alltså använt hörlurarna.

Jag är på semester och har inte kunnat besöka butiken där jag köpt den än, men gick in i en annan Teliabutik idag eftersom jag efter en vecka ännu inte fått något svar på mailet jag skickat till Telia. Svaret var inte helt oväntat att jag skulle gå till butiken där jag köpt den, men tjejen bakom disk sa också att det är "lite luddigt" hur reklamationer kring iPhones ska hanteras. Hon sade även att den förmodligen kommer att skickas till reparation där de kommer att konstatera att den inte går att laga och därmed åberopa "yttre påverkan" typ klämskada, vilket alltså skulle vara mitt eget fel. När jag sa att jag inte varit oförsiktig svarade hon bara att det blir mitt ord emot deras! Vidare informerade jag henne att enligt forum på nätet ser det ut att vara fler än jag som råkat ut för detta, men hon brydde sig såklart inte.

Apple borde agera och informera Teliabutikerna om att detta problem existerar så att de kan bemöta kunderna på ett trevligt sätt istället för att insinuera att vi ljuger!

Jag har precis införskaffat en Airport Extreme eftersom min gamla D-link havererat. I väntan på att köpa en Macbook Pro använder jag min tre år gamla Fujitsu Siemens Amilo D laptop. På Macforum i Göteborg där jag köpt den sa de inget om några kompabilitetsproblem, men när jag har installerat "Airportverktyget" och ska konfigurera routern för att komma åt internet blir det stop. Datorn hittar airporten men istället för att få upp inställningsdialogen får jag felmeddelande "-4". Är det någon som vet vad detta innebär? Är det mitt trådlösa nätverkskort som ställer till det?

1