Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Victor_Ward

Victor_Ward

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2006-07-19
  • Senast aktiv 2011-01-15
  • Antal inlägg 22

Foruminlägg

De senaste inläggen Victor_Ward har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Johan S:

Var jag du skulle jag lämna in datorn så får en tekniker öppna den o plocka ut de som går att plocka ut, du lär ju inte behöva byta nåt eftersom skärmen fortfarande är hel? Då är de bara arbetstid du betalar, typ 1-2h, bra mycke billigare än att göra de själv, sabba garantin, och kanske ha sönder nåt om man har otur..

Jo vid närmare eftertanke så är nog ditt råd bäst, kanske fel att vara dumsnål i det här läget. Schysst, tack för rådet.

Ja de finns nog begränsat med småkryps-klausuler inskrivet garantiavtalet...

Det är en MBP 17'' Glossy....ser ju två skruvar längst ner på skärmsidorna men dessa kommer man inte åt förrens man skruvat bort hela skärmen från själva datorn tror jag...shit det här känns lite som att jag är ute på hal is, men det är helt sjukt irriterande med den lilla pricken...

Hej, efter några veckor med min allra första Mac så hände en jäkligt sjuk grej. Såg helt plötsligt att det var något kryp som kröp på insidan av skärmen typ nån liten liten lus eller något, fick panik och istället för att låta den kanske krypa ut av sig själv så tryckte jag på skärmen så den krossades. Men självklart nu så är det en liten liten prick på skärmen, visst den är liten men den stör mig sjukt mycket! Undrar om man skall våga sig på att skruva isär skärmen och skrapa bort kadavret? Är det en knepig procedur förenat med stora risker att inte få ihop datorn eller? Känns ju lite overkill att skicka in den till Apple bara för den saken?

Tack på förhand!

Försökte slipstreama en CD igår med XP och SP2 men fastnade i steget där man skall leta upp filen "microsoft corporation.img"...för jag hittade ingen sådan fil i den XP-versionen som jag körde? Kan man lösa det på något annat sätt?

Tack på förhand

...hmm man kanske skall börja läsa de där "read before you install" filerna iallafall..där stod det ju vart jag kunde hitta programmet...sorry!

Fastnar redan på första steget....har sparat ned boot camp assistant och installerat programmet. Men får inte upp något nytt program i mappen utan det är bara de två text-filerna samt installations filen där. (Är en total nybörjare på Mac sä är inte helt med i matchen ännu på oprerativsystemet)

Uff har just nu mitt oskuldsmöte med min första mac...en 17'' MBP...känner mig lite lost men men...det gör väl bara ont "första gången" sen blir det väl bättre....:)

Så här ser det ut på apecode.com för min del...kan någon vänlig själ förklara för en "switcher" vart i processen min MBP ligger? Som jag förstod det (innan den 23:e) så skulle den ha skickats så att den landade i europa den 24:e? Har ett uppskattat leveransdatum på den 29:e (efter flera framflyttningar)...känns som att det kan bli strul med att få den tills 29:e?

Date Code Actual Status Status Description Shipping Point ETA

23 nov 06 32 05 Flight Booked Apple Shanghai 24 nov 06
20 nov 06 30 63 handover at supplier Apple Shanghai 24 nov 06
19 nov 06 00 04 Picking confirmed, EDI received Apple Shanghai
19 nov 06 30 64 Departed from source Kuehne & Nagel Shanghai 24 nov 06 +

Tack på förhand!

Det var inga problem med att byta till en glossy skärm istället....det måste väl innebära att de inte ens har börjat bygga min dator...beställde den 29:e.

...fick inte ens ett nytt mail, men loggade in på min beställning och såg att det nu var "beräknad avsändning: 20e och lev 29-30:e...förvånande....

Någon som vet om det går att ändra sig till en glossy skärm istället nu när de har flyttat fram leveransdatumet?

Väntar också på min MBP 17"....skall skickas idag 13:e står det med beräknad leverans den
23:e. Har inte sett något på min mail om att den skulle ha skickats ännu men jag förväntar mig ett snart som säger att allt har blivit försenat

Uff Bjornus!! Precis sådana bilder som jag vill se medans jag väntar på min allra första mac...gymt!

Anamorphic, du som har erfarenhet av leveranser...hur fungerar det egentligen? (Väntar på min MBP som skall skickas ca 13nov) Kan TNT dyka upp närsomhelst under dagen? Jag som de flesta andra är väl på jobbet/skolan större delen av dagen, betyder det att man måste ta en hel dags ledigt bara för att de kan dyka upp närsom?

Tack på förhand...

Ursprungligen av hansfilipelo:

Ska då sägas att 15" har ett nerklockat grafikkort till skillnad från 17" som har standardklockat grafikkort. Man får därför bättre grafiska prestanda med en 17" MBP än med en 15".

...så då borde det definitivt inte vara några problem att spela BF2 med MacBook 17'' ?

Schysst ptr! Det blir nog ganska säkert ett köp för min del