Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
MrMister

MrMister

Medlem
  • Plats Ängelholm
  • Registrerad 2006-07-27
  • Senast aktiv 2013-01-15
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen MrMister har skrivit i forumet.

1

Hej

Det här är Kingstons variant på minnen till Macbook Unibody
Misco.se - Kingston minne - 4 GB ( 2 x 2 GB ) - SO DIMM 204-stifts - DDR3

Testa annars kingstons minneskonfigurator på prisjakt.se
http://www.prisjakt.nu/minneskonfigurator.php

//MrMister

Jag körde in Vista på min gamla iMac C2D och det funkade felfritt. Med nya Bootcamp 1.4 har apple verkligen skärpt till sig vad gäller drivisar och allt jag har provat funkar inkl. Apple Remote. Att spela i Vista går som tåget, givetvis beroende på vilket spel och vilka spec din dator har. Vad gäller drivisar till grafikkortet så bränner du ut dessa på en CD när du kör bootcamp och kortet funkar således lika bra i Vista som i OS X, åtminstone vad jag har märk. Jag har iofs den gamla (förra) modellen av iMac:en men det borde vara samma för den nya.
Hoppas info:n hjälper.

MrMister

Tack för alla svar!

Ledsen att jag inte svarat tidigare men jag har som sagt ingen dator! Det blev 17-tummaren och en iPod Nano. Fick dessutom 800kr i rabatt av nån trevlig säljare! Sedan kom den nya Nanon mitt i allt ihop men jag valde den gamla och sparade ytterligare 500kr. Gick nästan med vinst på det här. Angående det trevliga "väx upp inlägget" så har jag kanske fattat allting fel men har alltid trott att forum är ett ställe man posta frågor av alla sorter. Jaja, spelar mindre roll.. Jag återkommer när jag fått min dator (någon gång nästa vecka hoppas jag). Ha det bra!

// MrMister

Jag köpte en iMac Intel Core Duo för en månad sen på PC-City. Valde 17-tums modellen av ekonomiska anledningar. När den nya Intel Core 2 Duo kom ut häromdagen kan ni förstå att jag blev tämligen upprörd... Ända till jag läste det finstilta på mitt kvitto från Pc-City. 30 dagars öppet köp! Körde givetvis dit direkt med min iMac och krävde att få den återköpt. Säljaren var mycket förstående och gav mig snällt ALLA pengarna tillbaka. Han påpekade dock att jag var ute i sista sekunden eftersom det var sista dagen på mitt öppna köp och dom stängde om en halvtimme! Puuh!

Så nu till min fråga. Ska jag ta pengarna och lägga till lite för att köpa mig en 20-tummare eller ta 17-tumsmodellen + en iPod Nano 2Gb och gå jämt upp? Köpte nämligen till en försäkring så det blev lite mer pengar än bara datorkostnaden. Kan inte bestämma mig så därför låter jag er bestämma! Lite "pros and cons" hade varit trevligt att få eftersom det känns som jag inte kan tänka klart med så mycket pengar till mitt förfogande..=)

Tack på förhand!

// MrMister

Hej

Har redan beställt minnet så ni kan strunta i min tidigare fråga.

// MrMister

Hej

Jag har precis inhandlat en iMac Intel 1,83 gHz och är än så länge mycket nöjd. Nu ska jag trycka i 1 Gb mer ram-minne. Har kollat rundor lite och hittat en sticka på www.mjmultimedia.se. Har någon erfarenhet av att handla där? Är dom seriösa? Tacksam för svar.

// MrMister

Senast redigerat 2006-08-18 14:43
1