Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Joakim Träff

Joakim Träff

Medlem
  • Registrerad 2002-10-12
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Joakim Träff har skrivit i forumet.

1

Tänk om designa dom som en dvd/cd spelare.. Eller förstärkare vad f-n som helst. Ja då kan man ställa den lite fint bland sina andra hi-tech grejjor . Bara en tanke :rolleyes:

*Suck* Jag har en stationär PC just nu och jag vill verkligen ha en bärbar dator. Jag har aldrig velat ha en mac förrut men den där powerbooken... Den gör mig knäsvag, varför vet jag inte :rolleyes: . Men jag hoppas apple kan vara snabba nu så jag kan köpa mig en fin snabb powerbook snart !

Får man vara med på turneringen fast man lirar på en pc :rolleyes: ? Jag är gärna med iaf . En Mac ska beställas snart, lovar..

[ 12 Oktober 2002, 21:54: Meddelandet ändrat av: Joakim Träff ]

Hej allihopa. Jag är en "cp" användare. Men jag har blivit mer o mer intresserad av att skaffa mig en Mac. Det jag tänkte skaffa mig då är en powerbook. En spel dator har man ju redan, min lilla pc. Så tänkte att en powerbook är väll perfekt för jobb relaterade saker. Det jag vill kunna göra på min powerbook är videoredigering, så jag kommer köpa FinalCut Pro till den också. Men jag undrar om jag ska köpa dom som är ute nu eller om det kommer nånting nytt snart? Vill ju gärna ha det bästa :rolleyes: . Om det kommer nånting nytt snart så skulle jag gärna vilja veta priset om möjligt. Hoppas på massa svar .

1