Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jimmylindblom

jimmylindblom

Medlem
  • Plats Älmhult
  • Registrerad 2006-10-12
  • Senast aktiv 2010-12-04
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen jimmylindblom har skrivit i forumet.

1

Haha! Kan hända att jag addar dig på msn sen, ska trycka lite käk nu! Men tack som satan för hjälpen! Uppskattas enormt!

Nepp, den ska inte vara smälld nånstans, satt fint i bilen på vägen hem. Men allt blev konstigt efter den uppdateringen som avbröts.

Det spelar ingen roll alltså att jag köper leopard nu då? För det är ju tiger på den just nu? Simpla frågor kanske, ledsen. Men schysst att du hjälper.

Tackar så mycket! Retail-skiva, vart får man tag i det? Eller är det en vanlig skiva med Mac OS X?

Har ingen skiva till den. Bara till min andra iMac, antar att det inte går med den då? För är den jag försöker köra. Skrot, nej. Köpt av en polare, men en skiva därifrån är att glömma, tyvärr. Kan man nollställa den på nåt sätt?

Efter att ha hållt inne "C" vid uppstart. Se bild...

Jag har slängt in den. Men kan inte komma in i något så jag kan använda skivan. Den försöker bara starta datorn vanligt hela tiden. Förutom när jag trycker C. Då kommer massa text, men får inte ut något av den. Ska fixa bild...

Hej! Köpte en begagnad dator igår. Då allting var en massa äldre versioner av allt började jag uppdatera Mac OS X. Allting hade egentligen fungerat prima på datorn osv, tills att uppdateringen den avbröts på runt 17%. Försökte köra den igen. Igen. Och igen. Men samma sak fortfarande. Bestämde mig för att starta om datorn och sedan köra den igen. Men nu när jag startat om den, ett antal gånger, kommer jag inte längre än till skrivbordet (innan ikonerna kommit upp) då laddningsskylten kommer upp. Mäktat irriterad just nu, en fredagskväll och allt. Har sökt runt och testat en rad olika kommandon vid uppstart. Snälla, om någon har en minsta idé på att rädda min fredagkväll (genom att fixa datorn, inget annat förslag såsom alkohol etc. )

Ha det bra! Och trevlig helg!

Tack för all hjälp!

Självklart har jag provat, och den ser inte av. Anledningen till att jag frågar hur den suttit innan är ju att jag inte haft en aning om hur den suttit fast, och därför kan jag inte heller svara om den är av, men den ser inte ut att direkt vara "sönder". Har powerbook 15" 1.25 ghz. Har försökt trycka dit den samtidigt som jag snurrat på den, men kan inte fatta riktigt hur den ska kunna gänga fast genom den konstruktionen.

Nepps, kan inte tänka mig jag vred åt fel håll, hrm. Men går det sätta dit tappen, och vilken är det? För förstår inte hur den suttit direkt innan?

Tjena! Letade runt här, men hittade ingen med samma problem! Vet inte om det ska vara så här, men vände runt Powerbooken, skulle låsa upp låset, skruvade runt, knakade till, sen lossnade själva skruven! Ska denna kunna ramla bort? Och hur gör jag nu, verkar som den fortfarande är låst baktill (batteriet, vilket jag skulle ta bort)? Tacksam för all hjälp! Ha det bra!

Tjaa! Körde igår programuppdateraren då jag inte gjort detta på ett tag. Antagligen, utan att riktigt kolla, låg det någon uppdatering till airporten eller något liknande. Nu, efter uppdateringarna i alla fall så kan inte airporten ansluta till det trådlösa nätverket. Kommer ihåg att ´jag haft samma problem tidigare med det trådlösa efter en uppdatering, tror det är något med security-liknande namn på den. Då var det bara att ändra säkerheten till WPA från WEP, tror jag det heter? Men nu har jag inte en aning om hur jag ska gå till väga? Någon som känner till samma problem? Tacksam för all hjälp! Haaa det fint!

Är inte för hajj på nätverk osv, men hur ändrar man WPA till WEP?

Jag har samma problem, gjorde min uppdatering igår av 'Airport Extreme-uppdatering 2007-002' och efter omstart har internet lagt ner. Den hittar mitt nätverk också, men står att det inte går ansluta till nätverket "JL". Går det möjligtvis att "backa" till den gamla versionen eller på nåt sätt installera den gamla versionen utan för mycket jobb tills en annan lösning kommer?

1