Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
callekula

callekula

Medlem
  • Plats Halmstad
  • Registrerad 2006-04-29
  • Senast aktiv 2013-02-23
  • Antal inlägg 105

Foruminlägg

De senaste inläggen callekula har skrivit i forumet.

Ursprungligen av ztryparen:

Du är inte ensam..! Jag hade problem med min från start, fick den att fungera periodvis och trodde ett tag att problemen var borta. För 1 månad sen så frös den oftare och oftare och till slut så kunde jag inte använda den. Lämnade in den på DD data och efter en vecka fick jag en ny.

Resultat av allt strul:
Köpte en ny Ipod med gravyr för en massa pengar. Hade strul från start och fick resetta den och ladda om all musik en massa gånger plus en massa samtal till Apple. Lämnade in den och fick efter tjat en ny efter ca 1 vecka men då utan gravyr. Fick betala 155 kr för uppdateringen för de nya programmen, hade jag väntat 2 veckor till hade jag kanske fått den med de nya programmen förinstallerade.

Nöjd med Apple?: Nej.
Nöjd med Ipoden nu?: Galet nöjd eftersom den nu fungerar mkt bra.

Då är det bara för mig att åka in med prylen och hoppas på en ny.

Hej!

Har haft min touch nu i några månader. Hackade den ganska omgående. Jag har på senare tid fått problem med att skärmen inte alltid "svarar" vid knapptryck. Ibland går det inte att trycka alls. Om jag då sätter touchen i "sleep" så fungerar den kort därefter.

iPoden är nu återställd men fortfarande samma problem. Är jag ensam? Vad ska jag göra?

Ursprungligen av crayzee:

hoppas man kommer kunna spela mot PC-användare i COD4 över nätet bara!

Det kommer man att kunna göra. Xbox likaså

Ni som beställer Mac Pro nu. Vad kommer ni att köra för skärm? Det hör väl till ämnet? Jag själv kommer köra vidare på min Macbook Pro ett tag till innan det blir Mac Pro.

Ursprungligen av Reisan:

Tackar! Jo, det blir helt ok med basen där. Jag trodde först att vibrationerna/trycket skulle överföras till lådhurtsen i metall som den står på. Men den påverkar inte. Har dock inte pressat basen så mycket, men än så länge står den bra där.

Den där usb-huben såg oerhört trevlig ut. Vad kan en sådan heta?

Ursprungligen av Matrix:

Vad menar du? Om du drar det här fönstret till botten av skärmen så blir ramen ljusare. Det är normalt, beror på grafikkortet. Du ser det t. ex på en iMac 20" men inte på en iMac 24"
Apple kör med billiga grafikkort. De visar t. ex inte alls miljoner färger. Men är det tydliga nyanskillnader du har på skärmen så är det bara att bära tillbaka MBP'n till säljaren.

Jag menar precis tvärtom. Om jag drar en vit ruta mot underkanten på skärmen så blir färgen nästan grå. Drar jag istället den vita rutan upp i överkant så blir den verkligen vit och lyser upp kraftigare

Ursprungligen av Redglittercoffin:

Jag tycker att det osar katt här. Har du senaste firmware?

Osar katt? Senaste firmware?

Ursprungligen av Matrix:

Har du kört alla programuppdateringar? Hämta http://www.macupdate.com/info.php/id/19988/hibernate och ställ till sleep så slipper du att sleepimagen- 2 GB, skrivs till din disk varje gång du sätter datorn i vila. Ställ IPv6 under TCP i Nätverk till Av.
Dra portarna under Tjänsteordning i Nätverk så de kommer i den ordning du kopplar upp med.

Alla programuppdateringar är gjorda. Ska prova det där.

Men det här med skärmen är jag mest orolig för. Bilden är grådastig i underkant och i överkant lyser den upp rejält.

Köpte i fredags en splitterny Macbook Pro 2,2GHz 2gb ram. Det första jag gjorde när jag kom hem var att installera 10.5 Leopard. Jag har problem med att musplattan och musen "fryser" sig ibland när jag t.ex byter fönster eller slår på/av airporten. Riktigt irriterande.

Sen så upplever jag skärmens belysning som riktigt ojämt. Lyser starkt i överkant och riktigt svagt nertill vid dockan.

Datorn startar också väldigt långsamt, det tar 30 sekunder innan äpplet visas under uppstart. Jag hade en Macbook innan, och det tog 2-3 sekunder för den att gå i vila. Nu tar det 15-20 sekunder.

Läste att folk har problem med att airporten kopplar ifrån sig efter att datorn står orörd ett tag. Detta hände igår, när jag sen tryckte på ikonen för airport i menyraden stängde datorn av sig.

Är det bara jag som har dom här problemen? Kanske inga större problem, men jag har inte haft några på mina tidigare billigare macar, lite trisst.

Senast redigerat 2007-12-23 11:46

Jag har också sett den där filmen. Härligt att få det bekräftat! Verkar vara en ordentlig glasbit!

Ursprungligen av Luken:

Synd bara att det inte funkar i front row:(

Jorå! I Leopard funkar det hur bra som helst i Front Row.

mvh,

EDIT: Jag var visst lite för snabb. Funktionen finns där men den står bara och tuggar när jag väljer "iPod Touch" som source.

Kom över den här länken igår: http://www.tuaw.com/2007/10/31/stream-music-from-your-iphone-to-itunes-with-firefly-media-serve/

Helt underbart tycker jag. Tänk er att kunna spela Touchens musik från vilken dator som helst med trådlös anslutning. Nu saknar jag bara möjligheten att göra samma sak omvänt, att spela datorns musik på Touchen.

mvh,

Japp så gör jag för tillfället. Funkar fint. Öpnna Airport express utility och knappa dig vidare.

Meebo är klockrent!