Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Dillbert

Dillbert

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2006-12-03
  • Senast aktiv 2011-11-25
  • Antal inlägg 28

Foruminlägg

De senaste inläggen Dillbert har skrivit i forumet.

okej då vet jag att det funkar med trådlöst till datorn, tack! Men jag menade om man kan ha 2 routers en som är trådlös och en gammal vanlig med sladd samtidigt? Går det att koppla ihop båda eller utesluter den ena det andra:confused:

Upptäckte nyss att mitt nätverksuttag till Macbooken pajjat:confused:. Vet någon om man kan använda en trådlös router till macbooken och om den i så fall kan kopplas ihop med en "vanlig" router eller kan man bara ha en?

Tack på förhand!

OK tack

Då var tråden lite överflödig radera gärna om någon moderator vill

Här kommer några nybörjar frågor som jag hoppas någon kan hjälpa mig med. Det är så här att en kompis till mig ska till new york och i samma slag tänkte jag be honom köpa den nya iphonen till mig, då priset är så bra.

Hur funkar det, kan man köpa iphonen för 200 dollar utan att binda upp sig på ett amerikanskt abonnemang och använda den här i sverige? Och kan man överhuvudtaget använda en usa köpt iphone 3g här i sverige?

MVH
Dillbert

Efter en andra gång så var faktiskt hårddisken felfri, konstigt.

Tack för all hjälp!

Tack atomlab! Jag gjorde som du sa men stötte tyvär på ett nytt problem. Reparationen lyckades inte reparera hårddisken och jag fick ett meddelande att

" En HFS-enhet kontrollerades. Försökte reparera 1 enhet. 1 enhet kunde inte repareras." och längre upp i loggen stod följande mening i rött "Enhetshuvudet behöver en mindre reparation. Reparerar enheten."

Är det någon som vet varför det inte går att reparera och isf vad man kan göra?

Skakar liv i en gammal tråd

Jag har stött på samma problem som leszek hade men min fråga är när jag startar om från istallations cdn måste jag väl installera om hela os:et? Och då borde väl all min nuvarande data på skrivbordet gå förlorad, eller?

Efter att hängningarna inträffat så har ett konstigt fenomen uppstått. Varje gång jag slår på datorn så befinner sig hårddisken längst ner i högra i stället för längst upp där den alltid är. Och i samband med detta så är papperskorgen fylld med en fil kallad "Recovered files".

Är det ngon som kan säga mig vad detta beror på?

Tack för era svar. Jag gjorde som du sa Mikael och det funkade (efter att jag höll ner knappen en lång stund). Löjligt jag vet, men när dyrgripen krånglar så blir man lite stissig. :">

Jag har faktiskt prövat det men det händer ingenting

Min Macbook har låst sig (delvis). Efter att jag spelade en film i vlc så låste sig tangentbordet och skärmbilden och jag kunde inte utföra några kommandon - försökte att tvångsavsluta.

Efter en stund fick jag kontakt med skrivbordet för att upptäcka att det inte går att stänga av datorn. Tvångsavsluta och avslutningsfönstret (starta om, stäng av vila osv.) finns uppe på skrivbordet men de svarar inte. Det konstiga är att jag fortfarande har tillgång till programmen som vanligt, därav mitt inlägg här.

Vad ska jag göra!:confused:

Vilken j***vla flopp!

Efter att jag installerat updaten så tar det 1 minut att öppna själva quicktime och fläkten varvar hela tiden. Hur får man bort det här skräpet? Går det att avinstallera updaten på något sätt?

En sak jag irriterar mig på är att jag efter Parallels intstallationen har fått wordpad som förvalt program på alla mina word dokument - förresten är det någon som vet hur man ändrar det?

Nu hajjar jag det, stort tack.

"Kan du inte bara skapa en "Shared Folder" och peka den till ditt iTunesbibliotek på Macsidan? Därifrån kan du sedan importera mha Iriver-programvaran. Jag har tyvärr ingen erfarenhet av Iriver, men det borde gå."

Hur och var (i XP eller OSX) ska jag skapa en "Shared Folder" i så fall? Iriver programmet fungerar för övrigt bara i XP.

"Eller så går du in på www.rockbox.org och frågar..."

Vad är det för program? Min iriver (som kommer på posten i dagarna) är en e10 och det såg inte ut som den modellen stöds .

"Varför inte bara dela ut musiken i iTunes? Då borde den komma upp i iTunes i XP..."

Det finns inget itunes i XP:t, jag måste kanske installera det där och testa..

Jag kan tillägga att jag är lite grön på Parallels om det inte redan märkts.:">