Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
shaolinmac

shaolinmac

Medlem
  • Registrerad 2002-11-10
  • Senast aktiv 2013-03-09
  • Antal inlägg 33

Foruminlägg

De senaste inläggen shaolinmac har skrivit i forumet.

Tack för ditt svar!

Funkade din sen då du återställde den? När du menar återställa menar du att man går tillbaka till fabrikatsinställningar och sen jailbreaka den igen?

Tack igen

Hej igen!

Hmm...tack för de länkarna Martin. Det känns som att det är kört för mig eller om inte jag lämnar in den i Sverige och byta glas och betala ca 1600 kr för reparation.

De flesta som fick sin iphone åtgärdat var att de skickade sin iphone tillbaka till nån bekant eller släkt som bodde i USA som kunde hjälpa de och reklamera.

Jag köpte min iphone 26 dec 2007 och den är hackat......

Eller vad tror du?

Tack på förhand!

/Andy

Hej!

Jag har en iphone 2G (jailbreakat) och förra veckan uppdaterade jag den till 3.0. Allting var frid och fröjd. Men sen igår har touchscreen-funktion, där längst ner (de vanliga fyra ikonen jag har där är Telefon-, Ipod, mail och - SMS symboler) slutat att fungera. Och då menar jagallting som låg där nere går inte längre att "toucha", och det spelar ingen roll vilket program du går in på.... :'(.

Nu undrar jag om det är nån därute som vet vad är felet?

Tack på förhand!

/Andy

En kompis till mig ska hjälpa mig och kolla upp den imorrn. Han sa också att bara hårddisken inte är paj så kan han säkert fixa den.

:-). Yapp. tack för alla tips. Jag skulle lägga saker och ting på en annan hårddisk i onsdags. Men sen hade jag så bråttom för att hinna med tåget. Där ser man.............

Hej Martin!

Jag gick in på Skivverktyg och där hände ingenting. Känns som att jag måste skruva upp den och sätt in den i ett annat case. Men jag är inte IT-kunning hellre. Nu börjar jag verkligen få panik. Den andra alternativet är att jag få gå in till jobbet imorrn och scanna in allt som jag har printat ut och sen illustrera om hela jobbet. Damn it!!!

Tack Martin, jag ska kolla upp det nu. Superthx

Hej!

Nu måste jag be om råd från nån expert här. Jag jobbar som nämligen som frilans, därför har jag en extern hårddisk (Lacie Mobile Drive 120 GB) som jag har med mig till olika reklambyårer. Jag har precis gjort klart en grafisk manual för en kund här som vi ska presentera på fredag. Allting funkar fri och fröjd. Har haft hårddisken mer än halvår. Idag när jag stoppar in på en IMac som jag brukade göra, reagerade inte hårddisken. Hela dan har jag väntat på den dära "oranga" symbolen ska lysas upp. Även nu när jag testade och pluga in på en annan dator händer fortfarande ingenting.

Men det låter som att den jobbar ändå. Är det nån nu som ge mig tips?

JAG BEHÖVER NU VERKLIGEN RÅD. ANNARS FÅR JAG SITTA MINST 30 TIMMAR TILL FÖR ATT GÖRA OM GREJERNA.

Tack tack

Tack Baron!

Det verkar som att efter installationen av Leopard så känner systemet av inte av mitt vanliga svenska tangentbordet. Men tack ändå.

/Andy

Hej!

Jag behöver hjälp av nån som kan besvara min fråga. Jag har precis installerat Leopard i min Powerbook G4. Allting har blivit jättelångsamt. Men det jobbigast är att alla tangent-snabbkommando, typ "visa stödlinjer", "ångra" etc etc har fallit bort. Hur kom det sig och hur återmanställer dem?

Tack på förhand!

/Andy

Hej Ridell!

Bra tänkt. Jag har nu väntat med att öppna min Iphone låda i en låda nu. Kanske väntar en månad till sen kan jag tänka mig att köpa ett Stealth Simkort.

Dell 24 " är både bra och prisvärd. Jag e mycket nöjd med den. Köpte den i somras. Fick lite ångest när jag såg att den bara kostade 7 880 kr INKL. MOMS. Slå till.

Dell 24" är absolut inte sämre en Apple´s skärmar. Det bästa av allt är att jag har både en PowerBook och en bärbar PC (frugans hemma). Både är inkopplade till skärmen. Det är bara en knapptryckning då switchar man mellan Mac -och Windows miljö. Lycka till!

Ha ha. Fick min skärm igår. Grymt snygg!!!!