Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Lethorion

Lethorion

Medlem
  • Registrerad 2002-12-24
  • Senast aktiv 2006-06-16
  • Antal inlägg 29

Foruminlägg

De senaste inläggen Lethorion har skrivit i forumet.

Jag hade konfabulator, ape manager och ucontrol inlagt... kanske är det som spökar... visst ska prova en clean install, det segast blir att backupa det som finns på den... min DL-614+ router vägrar gå över 10 mbit vare sig på kabel eller trådlöst...

okay, bra att ha det utrett... då kan jag börja leta på andra håll... kan det ha något att göra med att jag uppgraderade jaguar till panther och inte from scratch? I värsta fall får jag väl leta upp är på dreamhack får ni se vad jag menar... kanske lättare att se vad som är fel om man har problemet framför sig.

enligt infon man får ska netinfo bara ha att göra med booten... mitt problem kvarstår även efter det... jag testade att reparera rättigheterna på alla filer med disk verktygt... det hjälpt lite... kortade av någon sekund... men ändå otillåtet lång väntetid... läst lite om L3 och så, att 12" powerbooks saknar det... kan det bidraga till att jag upplever program starter sega? när programmen väl är startade flyter dom på... allt utom spel... men antar att powerbook inte är någon spel maskin så det går väl att leva med lagg i warcraft 3 på 640x480... men som sagt program startern är det som är väldigt sega...

hmm verktygsprogram? kan du vara lite mer specifik? jag är ganska ny till macar och hittar inget "verktygs"program...

Installerade glatt panther idag, installationen flöt på... gick tom snabbare än jaguar... men dock blev jag förvånad när jag skulle börja göra inställningarna... "system preferences" knapparna tog väldigt lång tid att ladda... så lång tid att jag trodde de hade blivit dubbel-click på dem... tänkte inte mer på det och fortsatta konfigurera allt till min smak... så installerade jag lite program och skulle starta konsolen för att jobba lite från terminal fönsteret, och det med tog väldigt lång tid att ladda... Jag har en powerbook 12" 1Ghz med 640 MB ram... tycker inte det skulle vara för klent för panther... kan det vara att något gått snett i min installation eller att min powerbook faktiskt inte håller måttet?:confused:

tackar, ska genast titta på den länken!

Satt just också och funderade på det... hittade mucommander precis som windows commander till pc, det kopierar filer med F5. Hittar du ett svar på detta vore det trevligt att få veta.

Tackar, ska kolla där direkt!!

Tack du är min räddare

jag fick min powerbook idag, men det var amerikansk strömsladd med... jag vill ju självklart testa datorn under helgen, kontakten i ac/dc adaptern är samma som en vanlig sterio sladd... skulle det funka med en sterio sladd tills jag fått den riktiga från apple?

Det ska jag göra, tack för hjälpen )

Okay det är Nr på den, ska se om jag kan hitta en någonstans då... i värsta väll blir det att beställa från utlandet.

Jag undrar om det finns en billaddare till nyare powerbooks? Har sett att det finns till duo och så... Ringde apple och frågade men dom visste ingenting om billaddare över huvudtaget. Någon som sett något om det?

Jag har letat ända sedan jag fick min första mac (lucia 02) efter något jag såg för länge länge sedan... nämligen anarchy online för mac... när AO var nytt fanns det bilder på deras forum från AO på en Dual G4 med radeon kort... screenshots alltså... men allt jag läser om det nu så verkar det som att AO är PC only och tänker stanna så... någon som vet något mer om detta?

Sist jag gled runt på officiella hemsidan för Unreal såg ja ett Mac OS demo av UT2k3... antar att tanka det vore det lättaste att göra om man nu vill spela det...