Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
k h a r m s

k h a r m s

Medlem
  • Registrerad 2003-01-20
  • Senast aktiv 2007-11-26
  • Antal inlägg 27

Foruminlägg

De senaste inläggen k h a r m s har skrivit i forumet.

Den tar (åmenar 244T nu asså) HDCP signal. Fick bekräftat fr Samsung, plus att det står i "manualen" i pdf:en. Ett bra argument. Den har 6ms grey to grey. Inte CRT snabb men mätt mot konkurrerande TFT så står den emot bra.

Denna filmen har två olika länkar i timelinen. Kolla in texten som följer och kolla sedan apple länkarna. Finns fler sätt att göra det på via flash eller andra köpelösningar. Detta kostar bara en QT pro.

K h a r m s

varför inte handla Samsungs 24" 244t som är HDCP klar. Kostar 12 papp. 244 har nyare panel som är 6ms snabb g2g. Dell'en har samsungs lite äldre panel, icke HDCP klar å 12ms g2g

Hav uppseende med en i Malmö stulen iBook med serial nr: UV44313FS87

iBook G4 (Late 2004) om man kollar MacTracker.

specs:12" 1.2 Ghz G4, 60GB HD, airport, bluetooth, 512 MB RAM, svenskt tangentbord med en hel del bokstäver bortslitna.

K h a r m s

Läs noggrant...

God Helg å allt det där.

K h a r m s

Min bönas ibook G3 600 hade en sådan "tryck" grej, vid nederkanten vill jag minnas. Skakade man så flimmrade det till. Det försvann en dag bara. Kanske lite massage a la död pixel kan hjälpa. Som sagt det bara försvann av sig själv efter typ nån månad efter inköp. Kan inte avgöra om det egentligen var någonting som låg bakom skärmen å tryckte, eller ... jaja.

K h a r m s

bifog/

det börjar likna en "fars" det här...

fast den som skriver detta är inte "kharms" utan "el gringo" - jag fick abstinens och ville kollla 99mac lite

Netgear ME103 skulle få repeater funktion i en firmware update, allt enligt dem själva och ÅF. Dock efter snack med support (fyra samtal och ett mail) så kunde de avslöja att Den funktionen INTE kommer . "Det skulle komma en ny firmware som skulle ha precis de funktioner som du beskriver. Tyvärr har vi precis fått beskedet att så inte blir fallet. Så tyvärr är denna produkt inte anpassad för dina behov. Jonas Erlandsson Netgear Support"

Jaha. För min del fungerar inte D-link routern heller då den inte supportar repeater funktion mot annan tillverkare, som jag har förstått det. Har dock inte pratat med D-link support.

vikket bull

K h a r m s

Får man fråga hur repeaterbygget gick? Finns också Netgear ME103 för billig peng och yttermera en d-link DWL-1000AP+ exempelvis...

Hmm, vettigt resonemang Herr Ström.

K h a r m s

Jaja! Nu tar jag tibaka lite av det jag sade. X-tunes som ju känns lite "MAYA sub meny" e typ juste men buggigt. Å när man customizat lite i PTHiTunesNotifier så gillar jag denna klart. Man kan få samma submeny känsla om man configar till det.

K h a r m s

Efter test av diverse av ovanstående så vinner ändock X-tunes. Prova asså!

http://www.pol-online.net/

K h a r m s