Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
k h a r m s

k h a r m s

Medlem
  • Registrerad 2003-01-20
  • Senast aktiv 2007-11-26
  • Antal inlägg 27

Foruminlägg

De senaste inläggen k h a r m s har skrivit i forumet.

Gärna! Ska kolla game resource siterna. E det nån som vet annars hur att stänga av? Men som sagt jag kan tänka mig att tweaka så lite som möjligt om det är så att någon har savegames för mission 6.

till RTCW? Världens bug efter femte missionet. Precis när jag skeppat Übersoldat och sett cut scenen så unexpectar den. Kört alla di senaste patcharna (1.33 singelplayer) å jag använder Tibook 1 Ghz, OS X 10.2.4. så jag pallar inte hålla på. Nån som har savegames precis efter? dvs jag tror det blir mission 6 då, eller nån som vet var att hitta? (just mac savegames då PC versioner inte funkar)

Detta e ju viktig asså..

Håhå, Om cyklar visste jag inte. Jag har tex aldrig märkt nåt på ibooken. Den står stadigt på 100%. Men eftersom jag inte lider fullt så mycket av mitt drejn så kan jag ju avvakta å se om cykeln är ett faktum eller inte.

Tack

Efter att ha laddat Powerbooken (TiBookSD) och alltjämt behåller nätkabel i så tickar batteriet ändå nedåt. Den går dock ner mycket långsamt, typ en procent per dygn. Har apple keybord med applepro mus och Wacom graphire inkopplad. Batteriet har fullgod längd i övrigt, ca tre timmar vid normal användning.

Stod nåt om "drejn" på macosxhints men det gällde powerbooks i viloläge vill jag minnas.

?

Håller med. Sist jag redigerade var det rena lotteriet om och när programet skulle accidentally quitta. Körde då 3.0.2an. Gick över till Final Cut Pro och allt flöt som smör. Använder TiBook 1ghz.