Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Karin Lignell

Karin Lignell

Medlem
  • Registrerad 2003-01-26
  • Senast aktiv 2007-10-29
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen Karin Lignell har skrivit i forumet.

1

Tack för svar!

Tror att jag har kommit en bit på väg nu. Jag har avinstallerat BETA-versionen och kör 1.5 istället. Dessutom har jag tagit bort all info i min profil, så nu syns det inte att jag är female from Sweden, om det nu spelade någon roll...

Men det där med att man bara har typ fem sekunder att svara innan voice mailen sätter igång, kan jag inte göra något åt. Kan ni?

Jag har precis installerat Skype (2.0 BETA). Jag har inte använt programmet förut och var full av förväntningar. Men det går sådär...

1. Även om jag ställt in min privacy på att bara ta emot samtal och chat från folk från mina kontakter, så får jag hundra samtal och meddelanden i timmen från tveksamma personer i hela världen (typ Penis Man och hans kompisar...)

2. Det går inte att ställa in hur lång tid det ska ringa innan min voice mail kickar in. Jag har svårt att hinna svara.

Funkar detta för er?

Citat:

citera:Skapades ursprungligen av: Gambit:
PS: Som STHLM´s-tjej hoppas jag att några utav er 08:a-systrar förgyller vår träff iom er närvaro som ni gjorde på första 99mac-träffen vi hade!

/G

Visst syster! Jag kommer, som sagt. Det blir kul!

/Karin

Hej,
Jag har en G4 och vill få den att fungera med ett ytterligare PCI-nätverkskort (alltså förutom det inbyggda). Detta för att jag vill ha datorn att dela ut bredbandet till resten av nätverket.

Men datorn verkar inte "hitta" det nya nätverkskortet. Vad måste jag göra? Ska det installeras på något sätt, eller fungerar inte kortet? Det är ett standard NE2000-kompatibelt.

/Karin

Citat:

citera:Skapades ursprungligen av: Jen$:
När jag hade en Yepp för typ två år sedan så hade Samsung ett program till OS9, jag tror det hette Yepp Explorer. Fungerade ok, finns inte det kvar?

Jag köpte min yepp för två år sedan. Då fick jag med en CD med Yepp Explorer, men den funkar bara för Windows. Finns ingen mjukvara för mac på Samsungs hemsida heller.

Nåja, jag får väl ge upp och koppla den till PC:n...

Karin

Nej du dansar inte helt i tretakt om problemet vore att få över mina mp3:or från PC:n till Macen. Men det har vi redan löst med hjälp av ett nätverk - G4:an och Windows-maskinen pratar snällt med varandra och vi kan föra över vilka filer vi vill.

Men jag vill ju kunna byta låtar på min Yepp ibland. Nu när vi valt att ha alla Mp3:or på Macen skulle det vara bra om jag kunde använda iTunes när jag ska föra över filerna till min Yepp.

Men tack ändå,

Karin

Hej
Jag försökte ansluta min mp3-spelare (Samsung Yepp) via USB till iTunes. Fast det händer inget. Jag har spanat på Samsungs webb, men det ger ganska dystert resultat - verkar inte som det kommer funka att ansluta spelaren till macen.

Fast det kanske finns någon smart lösning? Någon annan som haft samma/liknande problem?

Karin

Tack för alla tips! Jag ska genast bege mig ut och shoppa

Hej,
Jag är återigen lycklig ägare/användare av en Mac efter ett uppehåll på över två år. Fast den dära runda musen jag fick med min begagnade G4 går ju bara inte att använda. Hur är det nu: Kan man köpa vilken USB-mus som helst, eller vad är det jag ska köpa? Tacksam för tips.

/Karin

1