Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
buggis

buggis

Medlem
  • Namn Jan Andersson
  • Sysselsättning datorur
  • Registrerad 2003-04-09
  • Senast aktiv 2019-01-16
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen buggis har skrivit i forumet.

1

Det kan bero på att Spotlight indexerar backupdisken SAMTIDIGT som man gör backup. Jag har försökt stänga av att Spotligth gör det, men nada.... det är så jävla dåligt...

Just nu har jag monterat timemachinedisken på skrivbordet utan att starta säkerhetskopiering och låter Spotlight indexera först då så får vi se om det går lite snabbare.

Nu har jag läst och kollat överallt och jag undrar hur det kan vara så stor prisskillnad melan olika sätt att köpa iphone, egenimport eller via andra som varit utomlands. Jag ser annonser på uppåt 8000 för en 3G och mellan 3 och 4 000 för begagnade iphone 2G telefoner. Om man kan gå till telia och uppgradera sitt abbonnemang (oavsett nuvarande operatör) och får ungefär samma månadskostnad som nu och bara behöver slanta upp runt 2 tusen. Dessutom kan man sälja sin gamla på nätet och få lite pengar tillbaks. Vilka är det som betalar 7-8000 för en iphone utan abbonemang? Jag fattar inte detta? Vad är det man får för dom pengarna?

Ursprungligen av PJW:

Eftersom min dator krånglat som attan valde jag idag att installera om rubbet. Utan OS 9 denna gång! Wow! Dock visas menyraden och en del andra systemprylar bara på engelska. Jag har redan öppnat "internationellt" och ändrat till svenska, men det hjälper inte. Vad kan felet vara?

Jag Installerade 10.2 i en Powerbook G3 266 och fick samma problem. Då provade jag med att öppna mappen "Optional installs" som finns på installations CD'n och hittade en fil som heter "Swedish Localized Files". Dubbelklickade på den och vips så funkade det efter en omstart.

Köp en Apple Airport extreme fast begagnad = bättre pris

Det gjorde jag och det tog en timme att installera och fungerar perfekt.

Ett aber dock, man kan koppla in den i sitt vanliga nätverk men den måste confas från en maskin med airport aktivt. Alltså inte via kabeln.

Jag har läst allt och löst några viktiga problem.

Men framförallt; ALLA HAR RÄTT!

Ska nu kolla in 1900 talets knäppaste film "ROSA PANTERN SLÅR IGEN", t o m filmtiteln är felöversatt och Peter Sellers bryter på franska hela tiden. Något för EU-komissionens nyårsfest?

Då skrev man med en lortig pinne i jorden text som bara ubildade arkeologer kan tyda meddelanden som innehöll budskap från förr i tiden när flickorna var vackra och naturliga som nyskalade päron plockade i den obeslöjade solens sken från den molnfria himmelen som välvde sig över den platta värld som invånarna ännu inte lärt sig kalla rund som en boll med ett hölje av jord luft och vatten och ett innehåll av glödande eld och lava som ibland tränger upp genom små hål i jordskorpan men kallas vulkaner och geisrar likt de man hittar på den gröna ön island mellan detn europeiska och den amerikanska kontintentsockeln ute i atlantens friska vågor av havsvatten och andra mystiska djur som t e x sill och valfläsk

1