Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Dalleponken

Dalleponken

Medlem
  • Registrerad 2004-10-19
  • Senast aktiv 2013-12-29
  • Antal inlägg 1657

Foruminlägg

De senaste inläggen Dalleponken har skrivit i forumet.

Ursprungligen av mekkfabrics:

Inte konstigt, en del från 99musik hänger även här, som jag tex...

Och jag... 99musik verkar ha varit nere i 2 dagar nu (igen). Dax att byta host kanske.

Kan bara tala for vad jag tycker hant 99musik. Jag tror att mycket av "community-kanslan" forsvann med sammanslagningen 99.se. Vad som var ett kompisgang blev mer en halvanonym samlingsplats for folk med skilda intressen. Tradarna ar inte lika intressanta langre, folk laser dem inte och man far inte lika ofta svar pa sina fragor.

Tror det ar lattare att halla samman en liten community med en mer likartad inriktning.

Japp, det kan man! Jag satte i 4gb och betalade £45, kan inte vara sa mycket dyrare i Sverige.

FAST 1000 spann fran Applestore ar iofs billigt. och du behaller garantin. Min garanti hade gatt ut sa jag hade inget att forlora...

Om du jobbar med film och/eller musik sa ar det den vita som galler (FW). Jag har haft den vita i over tva ar och har inte haft nagra som helst problem med batteri eller sprickor. Men om du vill ha en snygg surfdator som dessutom kan spela en del spel sa at det unibody som galler.

Och inga probs kora 320 hd och 4 gb ram! Man maste inte byta mac vartannat ar, var fjarde duger bra med!!

Hej Sidde!! Tyvarr kan jag inte komma, men det blir sakert skoj! Puss!

Tja, kan bara konstatera att det funkar for mig i alla fall! med 4gb minne blev ju datorn som ny, i kvall blir det ny harddisk!

Tillaggas ska att jag har forsta generationens C2D med 4mb cache och 2Ghz processor

Hmmm.. Jag installerade minnena (2x2gb ddr2 667), allting flyter mycket bra! Ingenstans kan jag se att jag skulle ha mindre an 4gb, varken i Activity Monitor eller i systeminfon? Var har du fatt infon om tappad ddr-funtion fran?

Om man nu tappar DDR sa visar ju testen att det anda gar betydligt snabbare. Jag inhandlade precis 2x2gb for £44, ska bli kul att se hur pass snabbt det blir! Logic gar valdigt segt med 1gb...

Jag hade oxo problem att fatta hur man exporterade, sa var snalla nu!

Hmmm.. Jag har oxå en macbook och kör med betydligt större arrangemang utan att få någon overload. Kör du snikvarianten med 512 Mb minne tro?

Jag har kört Logic Express i drygt en månad nu och tycker det står sig bra jämfört med cubase. Dock är trumediteringen rejält mycket kassare än på cubase, så pass att jag drar mig för att skapa takter grafiskt, blir att spela live i stället, vilket inte alltid är det bästa.

Har precis invigt min fina macBook och Logic med en fin låt som jag vill bränna ner på skiva, men stötte på patrull när jag skulle exportera. I Cubase är det ju bara välja att exportera rubbet som ett stereospår, men var finns den funktionen i Logic? Hjälpen avr inte mycket till nytta..:tveksam: