Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
android

android

Medlem
  • Registrerad 2004-12-26
  • Senast aktiv 2010-04-02
  • Antal inlägg 803

Foruminlägg

De senaste inläggen android har skrivit i forumet.

Har testat ett par dagar nu (Tack Robban!), och jag är väl lite sådär mittimellan. -Tycker inte att Spotify är det bästa sedan färdigskivat bröd, men å andra sidan har det väl sin nisch.
Känns ungefär som Last.fm, fast utan all indie/demo-musik och med en något mer komplett katalog av storheter...
-Så i dagsläget känns det inte som att jag kommer att betala för Spotify, men som gratisalternativ med lite reklam är det helt ok.

Tar också gärna en invite om det finns nån över nånstans...

Jo, jag kollade där förut och hittade inget som verkade vettigare än WMM... -Men det är ju iofs svårt att säga utifrån ett applikationsnamn.

Nån som har tips på nåt bra program (helst gratis) för att göra ett bildspel/bakgrundsgrafik att projicera på scenen? Det ska helst fixa både foton, filmsnuttar och animering (fast det borde det ju bli om man kan byta foton snabbt).
Testade alldeles precis Windows MovieMaker och det verkar ju funka, men det känns som att det borde finnas nåt bättre...

Jag använder ju förresten PC, så ett PC-program är det jag är ute efter. Men det bör dock helst spotta ut slutresultatet i ett filformat som även funkar på Mac.

Hmm.. Lite gammal tråd som jag ramlade över när jag letade efter annat...
Men nu har det iallafall öppnat nåt som heter K Store i Kalmar, som om jag inte sett fel genom skyltfönstret säljer allt från iPod till Mac-datorer...

Om man klickar på Free-grejen så dyker det upp en ruta där man kan fylla i sin invite-kod, och en annan där man ska fylla i sin email så att de kan skicka en invite "när de har tid"...
-Känns lite som ett förtäckt sätt att skaffa emailadresser att skicka reklam till, men jag testade iaf med min gamla sunk-email som jag knappt använder. Får väl se om det kommer nåt...

Det är inte så enkelt som att du missat att du måste trycka på "r" på ett spår för att kunna trycka på huvud-record-knappen...?

Japp, det är den där delivery2.conve... som tar tid på sig.

Dags igen? Eller är det bara här det är trögt...?

Varierar lite fram och tillbaks här. Snabbt ett tag och så trögt igen nyss, men nu verkar det va bra igen...?

Har aldrig kört Project5, men Sonar har ett fönster i inställningarna där ett antal defaultmappar är definierade. Kolla så att ingen av dem pekar på floppyn...?

Jo, det var just Studio-forumet jag tänkte på när jag skrev det där ovan...

Jo, och vill man verkligen locka hit 1000 kids som vill veta hur man hittar Basshunter-soundet i sitt nedtankade FL Studio...?

Jag använder Fruityloops (tillsammans med Sonar - som inte heller har en egen avdelning här), så det finns en del FL-användare här. Men hittills har det väl gått alldeles utmärkt att snacka om programmet utan att ha en egen avdelning...?