Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
petsematary

petsematary

Medlem
  • Registrerad 2005-03-02
  • Senast aktiv 2008-11-26
  • Antal inlägg 73

Foruminlägg

De senaste inläggen petsematary har skrivit i forumet.

1

Tackar.

Goflorp: Nej, jag läste det. Ytterligare en anledning att inte köpa den. Jag vill ju nämligen köra dvd:n via min hub för att utöka antalet usb-uttag.

Enda jag kräver är att jag kan bränna i Toast, använda den för att installera ev. program (kommer jag iofs inte att göra men det är "bra att ha"...) och rippa in en och annan skiva i iTunes. Och att eject-knappen på t-bordet kan styra enheten...det vore nice. Det är i stort sett mina behov.

iMovie!
Jag har klippt kortfilmer i det, funkar svinbra. Exportera sen och gör ljudläggningen i nåt bra sequencerprogram. iMovie är allt du behöver - klippa är ju inte så jävla krävande egentligen. Raka klipp bara...

Nån som vet hur man gör envelopes med Tracktion?
Sån här alltså:

Logic Express ser ju intressant ut. Bara 299 dollar. Stöder det VST, nån som vet? Står ingenting nånstans om det. Borde ju göra det för det priset men...man vet aldrig med Apple.

Nån som vet vad BIAS menar när de skriver "2 track editing software"? Betyder det inga virtuella spår och ingen multitrack timeline som i Cool Edit Pro eller? Det är ju absurt i så fall.

Jag gillar inte utseendet, sen har jag inte använt det en enda gång utan att det blivit fel på playback, att det inte kunnat öppna filer, att det hängt sig och att det varit allmänt segt. Så Audacity använder jag aldrig mer.

Ah, tack för info. BIAS Peak verkar intressant, har hört andra nämna det också. Eftersom jag jobbar professionellt är dock Audacity utelutet - har haft det och det var bara trubbel. Skitprogram.

Finns det nåt proffsprogram som är som Cool Edit/Audition eller Sound Forge fast för Macintosh? Inge musik-program typ Cubase, Pro-tools och Logic utan nåt mer i Audition-anda. Älskar det programmet men tyvärr är man ju ute i kylan som macanvändare.

1