Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
webmormor

webmormor

Medlem
  • Sysselsättning Jag är snart 60 och har använt Mac i drygt 20 år. Är helt självlärd och gillar när det blir fel...Leker mest
  • Registrerad 2003-05-06
  • Senast aktiv 2020-02-16
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen webmormor har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Stefan Wallström:

AirPrint stöds av många appar. Jag har själv lagt till AirPrint-stöd till egenutvecklad app och det var ruskigt enkelt.

Tydligen funkar googles dokument med airprinten, hade nog tittat lite dåligt.

Vi har ett antal appar i vår verksamhet där bla googles dokument används och synkas mellan paddorna. Tyvärr fungerar vår Sharpskrivare endast med sin egen app och begränsar utskrivningsmöjligheterna till bilder. Skrivaren stöder ej airprint så vi funderar på att skaffa en enkel laserskrivare med detta. När jag läser på verkar det som endast iOs egna appar är möjliga att skriva ut, och då är vi ju inte hjälpta av det.
Någon som har erfarenhet av detta som kan ge råd och/eller tips?

Appar du köpt via app-store kan du hämta igen gratis.

Jag anmälde fel på min nya iPhone dagen efter jag fått den och då fick jag ett formulär där jag p själva felbeskrivningen uppmanades ange DOA. Halebop iPhone, det var Halebops support som tipsade. DOA finns alltså.

OK, jag hade en 4:a OCH en ny padda, roterar på bägge.

WF roterade på både 4:an och Paddan, de andra också. Nå, det är nog en världslig sak som fixar sig, nu krånglar min med wifi uppkopplingen och slukar batteri. Ska kolla de andra trådarna, förhoppningsvis barnsjukdomar men det är svårt att veta var gränsen går för ett allvarligt fel.

Fick min iPhone 5 igår och lyckades efter en del mackel installera den via iTunes och få igång den med mina gamla appar som jag haft på 4:an.( Jag gjorde en ren nyinstallation innan jag synkade den med de befintliga apparna.) Allt funkar bra, så vitt jag kan se utom några appar där skärmrotationen inte funkar. Wordfeud, Expressen, DN funkar inte. Aftonbladet och SVD gör det. Samtliga funkade på min gamla 4:a och paddan. Vet någon varför och om det är något att göra, eller är det bara att vänta på uppdateringar av apparna?

Jag använder en iPhone 4 och har just köpt den senaste paddan. Det är inga problem att ladda med bägge sladdarna, men det konstiga för mig är att när jag numera ansluter iPhonen med iPhonens egen sladd meddelar min fåne att "Laddning med det här tillbehöret stöds inte" men den laddar i alla fall? Kan någon förklara hur detta går till?

Fick ett tips nånstans som fungerat för mig; ta ett rent A4 papper och vänd musen upponer och kör scrollhjulet fram och tillbaka, hit o dit en stund så blev iaf min bra.

Jag köpte min G5:a för snart ett år sedan. Efter någon månad upptäckte jag att vid vissa program, bl.a. Snood, men även andra började datorns fläkt(?) gå så den lät som en helikopter som skulle lyfta. Jag kontaktade Apple och fick ett helt nytt innanmäte. Efter det har den varit lugn, men nu har den börjat varva upp sig igen. Jag kan inte ange exakt när, för det varierar.
Kontakten med APple var just, det nya innanmätet kom på ngr dagar.

1