Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
magforce68

magforce68

Medlem
  • Registrerad 2006-02-09
  • Senast aktiv 2009-08-17
  • Antal inlägg 115

Foruminlägg

De senaste inläggen magforce68 har skrivit i forumet.

1

Hmmm... Det låter som att det kan vara läge att slanta upp 1500:-!?

Märklig begränsning i demon... For what it´s worth tycker jag att jag fått en helt annan stuns och kontinuitet i mina mixar sedan jag började använda HarBal.

AAMS verkar intressant. Sedan tidigare har jag HarBal som verkar vara ungefär samma sak men utan automatiken? Jag har i alla fall väldigt goda erfarenheter av HarBal och kan verkligen rekommendera det!

Eftersom jag köpt EMU 1820M där T-RacksEQ finns med kan jag uppgradera till T-RacksS för c:a 1500:- och därför undrar jag om det är någon som har erfarenhet av dem och om de uppgraderingen är värd pengarna?

Tack du oxå, PH!
Jag har laddat hem demon. Får se om det funkar någorlunda. Som du säger - $299 är ju en del, men funkar det till mina tre syntar är det liksom inget att fundera på. Funkar det sisådär har man ju bättre saker att lägga tiden på...

Tackar för feedback, TMB! Det är just sådant som ett sån´t här forum är så bra till, framför allt när det är så många aktiva och duktiga medlemmar!

Jag har förstått att du är fena på sådant här; har du något annat förslag på lösning? Den ursprungliga frågan är egentligen om det går att integrera en scriptfil med en XML-fil? Jag har hittat en riktigt snygg device panel till min JV-2080 och jag har totat ihop en scriptfil för alla ljud inkl. 8 expansioner. Eftersom det är min smör-och-bröd-burk är det mest fokus på att få det att funka med den. Skulle jag sedan hitta en lösning till min EX5 och till min ESQ-1 vore det mumma...

Jag har insett att Sound Quest kan vara lösningen på att hantera patchar till mina syntar samtidigt som jag kan automatisera lite parametrar via VST-pluggen som följer med. Frågan är om det funkar som det skall? Är programmet stabilt? Någorlunda lätt at hantera? Det vore kanon med lite input från någon som använt det!

1